Σταύρος Καμμένος: Δυστυχώς η πενταετία που πέρασε ήταν μια χαμένη πενταετία για το Δήμο μας

Σταύρος Καμμένος: Δυστυχώς η πενταετία που πέρασε ήταν μια χαμένη πενταετία για το Δήμο μας

Στο κατάμεστο από κόσμο ,Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την παρουσίαση των θέσεων και των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» με επικεφαλής και Υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου τον Σταύρο Καμμένο.

Αναλυτικά η ομιλία του κ.Καμμένου

Φίλες και Φίλοι,
Σας ευχαριστώ θερμά που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας , και είσαστε εδώ σήμερα μαζί μας, δίνοντάς μας δύναμη με την παρουσία σας, να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν 5 χρόνια. Μια προσπάθεια , που στόχος της ήταν και είναι να ξεφύγει ο Δήμος μας από το τέλμα , τη μιζέρια, την εγκατάλειψη.Να αποκτήσει επιτέλους ταυτότητα, όραμα,προοπτική. Να γίνει φιλικός στους κατοίκους του και θελκτικός για τους επισκέπτες του. ΄ Ενας Δήμος που θα αξιοποιήσει τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα , θα στηρίζεται στους άξιους, ικανούς, καταρτισμένους, εργατικούς και δημιουργικούς πολίτες του.
Σαν παράταξη δοκιμαστήκαμε αυτά τα πέντε χρόνια με τον τρόπο που ασκήσαμε αντιπολίτευση με τις προτάσεις μας, το δημιουργικό μας έργο , για την καλόπιστη και συναινετική κριτική μας.
Μέσα από την παράταξή μας εκφράστηκαν και εκφράζονται όλοι οι πολίτες του Δήμου μας που επιθυμούν τη συμμετοχή στα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση, μακριά από εξαρτήσεις, με μια οραματική σκέψη για το Δήμο μας με καινοτόμες ιδέες.
Σας ευχαριστώ λοιπόν για μια ακόμη φορα που με την παρουσία σας μας δίνετε την εντολή να συνεχίσουμε, να διεκδικήσουμε και μαζί να κερδίσουμε στις εκλογές της 26ης Μαϊου.

Φίλες και Φίλοι
Δυστυχώς η πενταετία που πέρασε ήταν μια χαμένη πενταετία για το Δήμο μας.
Με αποκλειστικά υπεύθυνη την απερχόμενη Δημοτική Αρχή , κανένα-μα κανένα- από τα βασικά και ουσιαστικά έργα τα οποία είχαν επισημανθεί και τεθεί ως στόχος από όλες τις παρατάξεις δεν προχώρησε. Η καθημερινότητα του πολίτη πουθενά και με κανένα τρόπο δεν βελτιώθηκε.
Αντίθετα η πόλη και ο Δήμος συνολικά αποτελματώθηκαν .

Ακούγοντας κανείς την ομιλία του κ. Παπαναστασίου εδώ στον ίδιο χώρο , πριν λίγες μέρες θα νόμιζε ότι ζούμε στην τέλεια πόλη.
Με αόριστες φραστικές ακροβασίες και νομίζοντας ότι απευθύνεται σε πολίτες άλλου Δήμου μιλούσε για επιτεύγματα, που δυστυχώς ποτέ δεν τα είδαμε.
Εδώ και τέσσερα χρόνια μας μιλάει για την ΒΑΑ. ΄Ενα πρόγραμμα με χρηματοδότητση ύψους 21 εκατομμυρίων ευρώ, στο οποίο περιλαμβάνεται και η ανάπλαση του Πάρκου, έργο το οποίο όμως ακόμη δεν ξεκίνησε μολονότι η χρηματοδότησή του ήταν εξασφαλισμένη.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ομιλία του ο κ. Παπαναστασίου αφιέρωσε για το πάρκο όλες και όλες τρείς λέξεις. ΄Ενα από τα βασικότερα δηλαδή έργα για την πόλη και συνολικά για το Δήμο, επί πέντε χρόνια δεν ξεκίνησε αποκλειστικά λόγω παραλείψεων της δημοτικής αρχής και μόνο, αφού το σύνολο των πολιτών και των δημοτικών παρατάξεων στήριξαν με κάθε τρόπο την ανάπλαση
Ο δήμαρχος αναφερόμενος στην Τριχωνίδα και την αξιοποίησή της , μη έχοντας λέξη να πεί, μας είπε το βαρύγδουπο: Στόχος είναι η ανάπτυξη και ανάδειξη όλης της περιοχής. ΄Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε
Δεν αναφέρθηκε ούτε με μια λέξη στην αξιοποίηση του παλαιού νοσοκομείου Αγρινίου. Δεν τον ενδιαφέρει.Γι΄αυτό άλλωστε στα 5 αυτά χρόνια δεν επισκέφθηκε καθόλου την περιοχή και το χώρο. ΄Οπως δεν τον ενδιαφέρει και για το κλείσιμο ή όχι του 9ου Δημοτικού Σχολείου, που βρίσκεται στην ίδια γειτονιά.
Με περισσή θρασύτητα αναφέρθηκε στην αθλητική δραστηριότητα του Δήμου, όταν με ενέργειες ή παραλείψεις του απαξίωσε τον θεσμό του ημιμαραθώνιου δρόμου που γίνεται προς τιμήν του μεγάλου αθλητή Μιχάλη Κούση προσβάλλοντας τη μνήμη του, την οικογένειά του και την πόλη μας. Προσπάθησε να οικειοποιηθεί την κατασκευή και ολοκλήρωση του κλειστού σταδίου της αερογέφυρας, που επί 25 χρόνια στέκονταν εκεί ένας τσιμεντένιος σκελετός. ΄Ενα έργο για το οποίο όχι μόνο καμιά ανάμειξη δεν είχε , αλλά ούτε κατά την τελετήτων εγκαινίων του δεν ενδιαφέρθηκε για την παρουσία ιερέα που ήταν απαραίτητος για τον αγιασμό.
Μίλησε για παιδικές χαρές (προφανώς τις θυμήθηκε μετά από δική μας ερώτηση στο Δημοτικό συμβούλιο) Και τι είπε;
«Σύντομα!!!! παραδίδουμε 46 ακόμη νέες παιδικές χαρές.» Αν του φάνηκε λίγος χρόνος η 5ετια, ας αναλογιστούμε τι σημαίνει ή πώς αντιλαμβάνεται ο ίδιος το «σύντομα»
Ισχυρίστηκε ότι ανέδειξε την κάθετη σύνδεση της πόλης με την Ιόνια οδό , όταν όλοι μέχρι πρότινος μιλούσαν για μετριπαθείς λύσεις διαχείρησης του μικρόκοσμού τους.
Προφανώς ξέχασε τη θέση που διατύπωσε και ανέπτυξε ως Πρόεδρος του ΤΕΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ στην Πρέβεζα στις 14 και 15 Μαϊου 2004 «Προτείνουμε την ανακατασκευή του τμήματος της ΕΟ Αντιρρίου-Ιωαννίνων από τη θέση Ερμίτσα ως τον κόμβο Αμαλίας, καθώς και την επέκτασή της μέχρι τις θέσεις Μπάγια και Κουβαρά. Αυτό μπορεί να αποτελέσει την άμεση και οικονομικότερη λύση για τη σύνδεση της πόλης του Αγρινίου με το Δυτικό ΄Αξονα.
Φυσικά δεν μίλησε καθόλου , ούτε αναφέρθηκε στην κατάσταση των σχολικών υποδομών σήμερα στην πόλη μας. Μολονότι γνωρίζει ότι από τα 23 νηπιαγωγεία που λειτουργούν στο Δήμο μας τα μισά και παραπάνω στεγάζονται σε ακατάλληλα κτίρια , σπίτια ή μαγαζιά. Δεν ανέφερε καν ότι δεσμεύτηκε επί των ημερών του κάποιο οικόπεδο για ανέγερση νηπιαγωγείου, ούτε σχολικού κτιρίου, ούτε εγκρίθηκε καμιά μελέτη για χρηματοδότηση από τα ΕΣΠΑ.
Εκεί όμως που ξεπέρασε τον εαυτό του , αλλά κατέδειξε έτσι την πραγματικότητα είναι οι Δημοτικές ενότητες. ΄Οχι μόνο δεν αναφέρει έστω κάποιο έργο που έγινε εκεί, αλλά στην ομιλία του δεν αναφέρθηκε καν στο ποιές είναι αυτές Αφού επί 5 χρόνια δεν τις επισκέφθηκε ποτέ, μάλλον θα ξέχασε την ύπαρξή τους. ΄Οπως ξέχασε και τις γειτονιές του Αγρινίου.
Δυστυχώς για τον ίδιο και την παράταξή του οι κάτοικοι εκεί μπορεί να είναι ξεχασμένοι , αλλά οι ίδιοι θυμούνται, και γνωρίζουν όλοι τι έγινε ή τι δεν έγινε στο Δήμο μας αυτή την 5ετία.

Παράλληλα όμως με την παράταξη του απερχόμενου Δημάρχου , διεκδικεί την ψήφο σας και η παράταξη «ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ» που αποτελεί τη συνέχεια της παράταξης Μοσχολιού με επικεφαλής πια την αντιπεριφερειάρχη Χριστίνα Σταρακά και με σχεδόν τους ίδιους υποψήφιους. Μια παράταξη η οποία αποδοκιμάστηκε για το έργο της, όταν εκείνη είχε την ευθύνη του Δήμου. Μια παράταξη που εξαντλήθηκε , την 5ετία που πέρασε σε στείρες αντιπαραθέσεις για το ποιός ΔΕΝ έκανε τι από τον πρώην Δήμαρχο μέχρι τον νυν Δήμαρχο. Κριτικάροντας ο ένας τον άλλο για την κατάσταση της πόλης και του δήμου συνολικά. Το ίδιο συνεχίζεται και με τη σημερινή επικεφαλής. Κατηγορεί τους νυν ότι ευθύνονται για την κατάσταση του Δήμου. Ξεχνάει όμως ότι την ίδια ακριβώς χρονική περίοδο , από εξίσου θεσμικό πόστο η ίδια δεν έκανε τίποτα για το Δήμο μας. Είναι λυπηρό και δυστύχημα για το Δήμο μας , οι δυο θεσμικά υπεύθυνοι για τον τόπο να διαγκωνίζονται για το ποιός είναι χειρότερος από τον άλλο.
Στον αντίποδα όλων αυτών η παράταξή μας λειτούργησε πάντα με γνώμονα το όφελος του Δήμου. Επιδιώξαμε τη συνεργασία όλων εκείνων των δυνάμεων που επιθυμούν την πρόοδο του Δήμου.
Το αποδείξαμε εμπρακτα όλη αυτή την 5ετία, ασκώντας δημιουργική αντιπολίτευση.
Στηρίξαμε με λόγια και έργα τη Δημοτική Αρχή για την απόφαση της ανάπλασης του πάρκου, όταν κάποιοι υπεύθυνοι οι ίδιοι για την κατάντια του, απουσίαζαν.
Αναδείξαμε την ανάγκη για την ολοκλήρωση του κλειστού γυμναστηρίου στην αερογέφυρα. Δουλέψαμε εντατικά γι αυτό και σήμερα λειτουργεί και φιλοξενεί την αθλούμενη νεολαία μας.
Αναδείξαμε και παλέψαμε μαζί με τους κατοίκους της περιοχής για την αξιοποίηση του παλαιού νοσοκομείου, μόνο εμείς με εντελώς αδιάφορους τους πρώην και νυν δημοτικούς ταγούς.
Σήμερα έχει υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση και αρχίζουν σύντομα οι εργασίες.
Τόσο ο νυν Δήμαρχος, όσο και η κ Αντιπεριφερειάρχης, ούτε καν επισκέφθηκαν το χώρο.
Παλέψαμε , μαζί με τους κατοίκους της περιοχής και καταφέραμε να παραμείνει ανοιχτό το 9ο δημοτικό σχολείο Αγρινίου.
Προτείναμε και φέραμε έτοιμη προς το δημοτικό συμβούλιο πρόταση για την αξιοποίηση του χώρου του πρώην καπνικού σταθμού. Πρόταση που αρνήθηκε, και μόνο όταν επανήλθαμε σε σύμπραξη με το ΤΕΕ και αρχαιολογική εταιρία , δέχθηκε να συνεργαστεί .
Δημιουργήσαμε μαζί με πολλούς άλλους φορείς , όπως τον ιατρικό σύλλογο, τον ΟΡΦΕΑ , τον σύλλογο γυναικών Παναιτωλίου,συλλόγους γονέων και κηδεμόνων κλπ το Δίκτυο Στήριξης Μαθητών, που σήμερα έχει καταξιωθεί στη συνείδηη των συμπολιτών μας με τις δράσεις του (εμβολιασμός μαθητών, συγκέντρωση τροφίμων , φαρμάκων, ρουχισμού για ευπαθείς ομάδες αλλά και πρόσφυγες, την ετήσια συνάντηση σχολικών χορωδιών, παραστάσεις κουκλοθέατρου σε απομακρυσμένα σχολεία )
Συνταχθήκαμε και παλέψαμε με όλους τους φορείς για την κάθετη σύνδεση της πόλης με την Ιόνια οδό , για την παραχώρηση χώρου για τη δημιουργία ΒΙΟΠΑ , για την επίλυση προβλημάτων των πανεπιστημιακών σχολών.
Παλέψαμε και παλεύουμε για την συνέχιση των εργασιών και την ολοκλήρωση της κατασκευής του οδικού άξονα που συνδέει το Αγρίνιο με το Καρπενήσι.
Πρώτοι αντιληφθήκαμε τις αλλαγές που έφερε στην ΤΑ ο Κλεισθένης , την ανάγκη συνεργασιών και συγκλίσεων και τις εφαρμόσαμε στην πράξη στη δράση μας στο Δήμο.
Πήραμε πρωτοβουλίες με επανειλημμένα καλέσματα για ενότητα χωρίς όρους και προϋπθέσεις , στη βάση μόνο προγραμματικών συγκλίσεων
Δυστυχώς όμως , τόσο ο σημερινός δήμαρχος όσο και η παράταξη της κ΄ αντιπεριφερειάρχη ζήτησαν την κατάργηση του Κλεισθένη στα κεντρικά όργανα που συμμετέχουν (ΚΕΔΕ ΠΕΔ κλπ)
Βέβαια σήμερα ευχαριστούν δημόσια για τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έφερε μαζί του ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ , όπως το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι , το οποίο εκταμίευσε για το Δήμο μας πάνω από 25 εκατομμύρια ευρώ το τελευταίο εξάμηνο, για την αποπληρωμή δικαστικών αποφάσεων, για τα κτίρια στο πάρκο, την αντικατάσταση του αγωγού στο Καστράκι. Χρήματα που ουδέποτε μέχρι σήμερα είχαν εκταμιευθεί.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
Ο Δήμος Αγρινίου μπορεί να εξελιχθεί σε ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.

Προτεραιότητα θα δώσουμε:
ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ–ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ– ΑΛΙΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΕΙΟΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑ.

ΣΤΟΝ ΒΙΩΣΙΜΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ αφού τα φυσικά δεδομένα της περιοχής μας (λίμνες, ποτάμια, ιαματικά νερά, ορεινοί όγκοι και προστατευόμενες περιοχές NATURA 2000) ευνοούν την ανάπτυξη μορφών βιώσιμου και ποιοτικού τουρισμού.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Προτείνουμε:
Δημιουργία Νέων Επιχειρηματικών Υποδομών όπως το «ΒιοτεχνικόΠάρκο» (ΒΙΟ.ΠΑ).
Δημιουργία Δικτύου Υποστήριξης της Επιχειρηματικότητας στα Επιμελητήρια για την ενίσχυση της εξωστρέφειας, της ανταγωνιστικότητας και της καινοτομίας των επιχειρήσεων.
Δημιουργία Γραφείου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στο Δήμο Αγρινίου.

ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
Η Παράταξή μας ευαισθητοποιημένη στο ζήτημα της βιώσιμης διαχείρισης των απορριμμάτων ενστερνίζεται την ΑΡΧΗ: «ΜΕΊΩΣΗ, ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΊΗΣΗ, ΔΙΑΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ», Χρήσιμα υλικά όπως χαρτί, γυαλί, αλουμίνιο, πλαστικό, μέταλλα, ξύλο οφείλουν να αξιοποιηθούν είτε με την επαναχρησιμοποίηση τους είτε με την ανακύκλωση
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ – Στόχοι της Παράταξής μας η Ορθολογική διαχείριση και διανομή επαρκούς ποσότητας και καλής ποιότητας πόσιμου νερού με παράλληλη μείωση των απωλειών και η Επέκταση–εκσυγχρονισμός του δικτύου ύδρευσης συγχρόνως με την Αντικατάσταση του αμιάντου σε όλο το δίκτυο στονΔήμοΑγρινίου.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΔΕΥΣΗ -Στόχοιτης Παράταξής μας ηΒελτίωση και ανάπτυξη νέων υποδομών βάσει ολοκληρωμένης μελέτης, καθώς και νέων μορφών ενεργειακής κάλυψης στα ΤΟΕΒ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΈΤΕΥΣΗ – Στόχος της Παράταξής μας η Σύνδεση όλων των κατοίκων με το δίκτυο αποχέτευσης και επεξεργασίας υγρών αποβλήτων

Ερχόμαστε τώρα στο πολύ ευαίσθητο ζήτημα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή δεν δέσμευσε κανένα χώρο προκειμένου να δημιουργηθεί κατάλληλο νηπιαγωγείο.
Εμείς θα δεσμεύσουμε οικόπεδα, θα διεξάγουμε έγκαιρα τις μελέτες που χρειάζονται για να εντάσσονται σε προγράμματα τα σχολεία μας όπως αυτό των «Πράσινων σχολείων» που ξεκίνησε η ΠΔΕ και στο οποίο εντάχθηκαν σχολεία από την Αχαΐα και την Ηλεία, ωστόσο ΚΑΝΕΝΑ από την Αιτ/νια!
ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ που θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ΑΞΙΑ με ένα ιδιαίτερο ρόλο για τη διαμόρφωση της ταυτότητας τουΔήμου μας και ως φαινομένου απαραίτητου για την κοινωνική συνοχή.
Η ΠΑΡΆΤΑΞΉ ΜΑΣ έχει ολοκληρωμένη και συνεκτική πρόταση για τον πολιτισμό για την εφαρμογή της οποίας ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ οι εξής ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΈΣ ΔΟΜΈΣ: Τμήμα Διαχείρισης Πολιτιστικής Κληρονομιάς&Αρχαιοτήτων,
Τμήμα Σύγχρονου Πολιτισμού, Τομέας διασύνδεσης και εξωστρέφειας.
Πρώτο μας μέλημα θα είναι η επαναφορά σε αξιοπρεπή χώρο και η επαναλειτουργία, μετά από τις απαραίτητες εργασίες, του Λαογραφικού Μουσείου, το οποίο η απερχόμενη Δημοτική Αρχή ΚΑΤΑΦΕΡΕ με την αδράνειά της ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.

ΓΙΑ ΤΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ανάπυξη της αγροτικής οικονομίας με πρόσημο την ποιότητα , την οργανική καλλιέργεια , τις ντόπιες ποικιλίες και φυλές που υπάρχουν σε αφθονία στην Αιτ/νια. Με αυτό τον τρόπο και με την κατάλληλη μεταποίηση τα αγροτικά προϊόντα θα αποκτήσουν προστιθέμενη αξία με αξιοπρεπείς τιμές στο εμπόριο.

φίλες και Φίλοι
Με πάρα πολλούς από εσάς γνωριζόμαστε με τα μικρά ονόματά μας
Ανταμώσαμε στις αλάνες όπου σχεδόν ξυπόπυτοι μάθαμε μπάλα. Στα χωράφια της πόλης , όπυ πηγαίναμε για γαρδέλια. Αργότερα στο Δημόσιο γυμνάσιο –Λύκειο , όπου ενταχθήκαμε σε προοδευτικές νεολαίες. Βγάλαμε την πρώτη εφημερίδα μας, πήγαμε «σκαστό» στο Πάρκο. ΄Ηπιαμε το πρώτο μας «κρασάκι» στα 11 λυχνάρια. Δουλεύοντας στα καπνοχώραφα με τις οικογένειές μας , μελετούσαμε για το Πανεπιστήμιο. Στα φοιτητικά μας χρόνια , εκτός από τη μελέτη, δουλεύαμε για να σπουδάσουμε, ανταμώναμε στους φοιτητικούς αγώνες. Τα καλοκαίρια μας τα περνάγαμε δουλεύοντας στα καπνομάγαζα, στον ΕΟΚ, τον Παπαστράτο, στον Παναγόπουλο.
Εκεί γνωρίστηκα και με όλους εσάς που ήσασταν από την «περιφέρεια» του Δήμου, από τη Στράτο, Λεπενού, Μακρυνεία, Παρακαμπύλια, Αγγελόκαστρο….
Οικοδομήσαμε σχέσεις φιλίας και εμπιστοσύνης. Αργότερα , μου εμπιστευθήκατε πολλοί από εσάς, τις υποθέσεις σας.
ΠΑΝΤΑ θα σας ευχαριστώ , αλλά και θα λέω ότι με αυτή σας την εμπιστοσύνη μου δείξατε πως εξοφλούσα «γραμμάτια της νιότης μου»
Συνεχίσαμε και συνεχίζουμε όλα αυτά τα χρόνια την κοινή μας προσπάθεια , για το κοινό καλό.
Ποτέ Δεν εξαργυρώσαμε τίποτε για το ατομικό μας συμφέρον. Ποτέ δεν πάψαμε να είμαστε εμείς. Οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας.
Μάθαμε να μαχόμαστε, να παίρνουμε αυτό που δικαιούμαστε. ΝΑ ΝΙΚΑΜΕ
Καλό αγώνα φίλες και φίλοι
Με ΟΛΟΥΣ εσάς εδώ, είμαι βέβαιος για τη ΝΙΚΗ
Ο Δήμος μας μας χρειάζεται.

Εμείς, όπως πάντα πρέπει να ανταποκριθούμε.

Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον Σταύρο Καμμένο
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ
1 ΑΓΓΕΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
2 ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
3 ΒΑΛΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
4 ΓΕΡΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΙΚΟΝΟMOΛΟΓΟΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ & ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ “ΖΟΡΜΠΑΣ”
5 ΓΕΡΟΥΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
6 ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ
7 ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
8 ΓΚΕΣΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ -ΒΟΗΘΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΥ
9 ΓΡΑΒΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
10 ΓΡΑΨΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ – ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ
11 ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΙΑΤΡΟΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ/νυν ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
12 ΔΡΟΣΟΣ ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ/ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΛΓΑ
13 ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
14 ΖΕΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
15 ΖΩΝΑΡΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
16 ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
17 ΚΑΛΑΝΤΖΗ-ΚΑΠΠΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΜΠΟΡΟΣ
18 ΚΑΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ (ΕΛΤΑ)
19 ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ ΙΩΑΝΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
20 ΚΑΠΝΙΑΡΗ ΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
21 ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
22 ΚΑΡΑΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
23 ΚΟΚΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
24 ΚΟΝΤΟΝΑΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ -νυν ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
25 ΚΟΣΜΕΤΑΤΟΥ ΕΛΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Α’ ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ – ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
26 ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ (ΕΛΤΑ)
27 ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ – ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ
28 ΛΙΑΤΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥΛΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ
29 ΜΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
30 ΜΑΡΑΒΕΛΗ ΑΘΗΝΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
31 ΜΕΝΤΖΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
32 ΜΗΤΣΟΥ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
33 ΜΟΛΩΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ-marketing και Λογιστικη – Μέλος της Πανελλήνιας Ενωσης Κτηνοτρόφων
34 ΜΟΥΡΤΖΙΑΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ/ ΟΠΕΡΑΤΕΡ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
35 ΜΠΑΔΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Α’ ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
36 ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
37 ΜΠΕΣΙΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
38 ΜΠΟΜΠΟΛΟΥ – ΔΕΡΒΙΣΗ ΙΩΑΝΝΑ (ΤΖΟΑΝΑ) ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ
39 ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
40 ΞΕΣΦΙΓΓΗ ΑΝΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΦΥΛΑΞΗΣ
41 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΥΛΟΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΙΚΑ(ΠΟΣΕ-ΙΚΑ)-ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ Ν.ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ-ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν.ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ-ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
42 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
43 ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
44 ΠΑΠΑΣΑΙΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΣΑ) ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ
45 ΠΑΡΜΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
46 ΠΟΡΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ
47 ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
48 ΣΑΡΙΣΑΒΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ/ΤΕΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
49 ΣΚΑΛΛΑΣ ΡΙΓΚΕΡΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
50 ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ-ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΣ
51 ΣΤΑΜΠΟΛΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΛΟΓΙΣΤΗΣ
52 ΣΤΑΣΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΙΚΑ
53 ΣΤΕΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
54 ΣΤΟΥΡΑΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
55 ΣΦΥΡΗΣ ΒΛΑΣΣΗΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ Γ.Ο.Ε.Β ΑΧΕΛΩΟΥ πρ.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ -νυν ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
56 ΤΣΑΓΚΡΙΝΟΥ-ΤΣΟΛΚΑ ΣΤΕΛΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
57 ΤΣΩΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
58 ΧΑΧΟΥΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΡΕΝΑ) ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
59 ΧΟΝΔΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
60 ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΒΑΣΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Α’ ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
61 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
62 ΨΕΙΜΑΔΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΛΟΓΙΣΤΗΣ

comments powered by Disqus