Χριστίνα Σταρακά: «Το σπουδαίο έργο της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου οφείλεται στην προσφορά και την αυταπάρνηση των ανθρώπων της»

Χριστίνα Σταρακά: «Το σπουδαίο έργο της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου οφείλεται στην προσφορά και την αυταπάρνηση των ανθρώπων της»

Επίσκεψη στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου πραγματοποίησε  η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου και Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, σήμερα Μ. Πέμπτη 25 Απριλίου.
Στη συνάντηση συμμετείχαν η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου κ. Λαμπρινή Κολοβού, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και επιστημονικό προσωπικό.
Η Χριστίνα Σταρακά αφού εξήρε το έργο του απερχόμενου προέδρου Επαμεινώνδα Τάνταρου, ευχήθηκε δύναμη και καλή επιτυχία στην νέα Πρόεδρο στο μεγάλο έργο που έχει αναλάβει.
Από την πλευρά της η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου έθεσε το ζήτημα της ανάγκης για πρόσβαση των ΑμεΑ στις παιδικές χαρές του δήμου Αγρινίου και την δημιουργία υποδομών (σκέπαστρο) προκειμένου να λειτουργήσει η θεραπευτική πισίνα και η παιδική χαρά.

Η υποψήφια δήμαρχος Αγρινίου δήλωσε σχετικά, μεταξύ άλλων: «Ο εκπαιδευτικός και κοινωνικός ρόλος της ΕΛΕΠΑΠ μας αγγίζει όλους και νιώθω ικανοποιημένη για το σχολείο-κόσμημα που διαθέτει πια και το οποίο χρηματοδοτήθηκε από πόρους της Περιφέρειας. Θα εξακολουθήσουμε να είμαστε διαρκώς δίπλα στα παιδιά μας και σε όλους όσοι κάνουν μικρά και μεγάλα θαύματα με τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. Θα είναι προτεραιότητα της δικής μας Δημοτικής Αρχής η αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, μέσω της ειδικής ομάδας που θα ενεργοποιήσουμε για τον σκοπό αυτόν».
Κλείνοντας η Χριστίνα Σταρακά τόνισε ότι το σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου όλα αυτά τα χρόνια είναι αποτέλεσμα της εθελοντικής προσφοράς και της αυταπάρνησης των ανθρώπων της.

comments powered by Disqus