Ξέσπασμα Σφαιρόπουλου για τους νέους

Ξέσπασμα Σφαιρόπουλου για τους νέους

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν έξαλλος με την αντιμετώπιση των νεαρών παικτών και εξήγησε ότι δεν ανταποκρίθηκαν στην ευκαιρία που τους δόθηκε!

Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote Tv, ο τεχνικός του Ολυμπιακού είπε: «είχαμε ένα καλό παιχνίδι, μέχρι ένα σημείο. Είχαμε μία μεγάλη διαφορά αλλά την χάσαμε. Οι νέοι παίκτες πήραν ευκαιρία και δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Δείχνουν με τη νοοτροπία που έχουν πως δεν θα ξαναπάρουν ευκαιρία. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, μοιραία δεν θα έχεις ευκαιρίες όταν παίρνεις κάποιες και δεν είσαι έτοιμος. Μπήκαν με λάθος νοοτροπία αυτά τα παιδιά, και στην άμυνα και στην επίθεση. Σε αυτούς οφείλεται πως χάσαμε την διαφορά στο τέλος».

Και συνέχισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μιλώντας για την δύσκολη εβδομάδα με τη διπλή αγωνιστική: ««Έχουμε μία δύσκολη εβδομάδα με την ΤΣΣΚΑ και την Εφές. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Έχουμε κάποιες απουσίες, προφυλάξαμε κάποιους παίκτες, αυτό είναι στα θετικά. Θα ετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και θέλουμε να παίξουμε δύο πολύ καλά παιχνίδια. Είμαστε στην τελική ευθεία, έχουμε τέσσερα παιχνίδια και κάθε ένα από αυτά είναι σημαντικό. Δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα, ούτε φυσικά το πλεονέκτημα της έδρας. Θα πάμε για το καλύτερο δυνατό».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου επανέλαβε την απογοήτευσή του για τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες που δεν αγωνιζόνται στην Euroleague και πρόσθεσε πως, «ακολουθούν τέσσερα ματς για την Euroleague. Όπως ανέφερα και τις προηγούμενες μέρες δεν έχουμε κατακτήσει καν το πλεονέκτημα της έδρας. Σήμερα είχα την ευκαιρία να ξεκουράσω κάποια παιδιά και ειδικά τον Τιλί που αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στη χθσινή προπόνηση».

Πηγή: gazzetta.gr

comments powered by Disqus