H Ιωάννα Ζαφείρη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Ν. Καζαντζή

H Ιωάννα Ζαφείρη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Ν. Καζαντζή

H Ιωάννα Ζαφείρη είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Καζαντζή στο δήμο Αγρινίου. “Οραματίζομαι, όπως πιστεύω άλλωστε όλοι σας, έναν Δήμο που θα αναπτύσσεται συνεχώς σύμφωνα με καινοτόμα ευρωπαϊκά πρότυπα, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται, έναν Δήμο που θα αγκαλιάζει και θα είναι δίπλα σε όλα τα προβλήματα και τις ανησυχίες κάθε ηλικίας και κυρίως των νέων που αποτελούν την κινητήρια δύναμη για να γίνουν όλοι οι στόχοι μας πραγματικότητα, έναν Δήμο που θα προασπίζεται τα συμφέροντα όλων των δημοτών του” αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΖΑΦΕΙΡΗ
Ονομάζομαι Ιωάννα Σωτηρίου Ζαφείρη. Γεννήθηκα το έτος 1985 και μεγάλωσα στο Αγρίνιο. Είμαι παντρεμένη με τον Νικόλαο Νικολάου, μηχανολόγο μηχανικό στο επάγγελμα και με καταγωγή από το Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας.

Κατάγομαι από πολύτεκνη οικογένεια που ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Αγρίνιο και η οποία με καθημερινό αγώνα και μόχθο κατάφερε να μεγαλώσει τα παιδιά της με αξιοπρέπεια, ήθος και πάνω απ’ όλα σεμνότητα.

Το 2008 αποφοίτησα από τη Νομική Σχολή Αθηνών και εν συνεχεία πραγματοποίησα μεταπτυχιακές σπουδές στο διεθνές οικονομικό, χρηματοοικονομικό και τραπεζικό δίκαιο στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Σχεδόν μια δεκαετία είμαι μάχιμη δικηγόρος, με κύρια ενασχόληση το αστικό, διοικητικό και φορολογικό δίκαιο.

Αγαπώ τον τόπο που μεγάλωσα. Το Αγρίνιο των παιδικών και μαθητικών μου χρόνων. Κυρίως όμως αγαπώ το Αγρίνιο ως τον τόπο που θέλω να δω και τα δικά μου παιδιά να μεγαλώνουν. Για το λόγο αυτό, ανταποκρίθηκα θετικά και χωρίς δεύτερη σκέψη στην τιμητική πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου κ. ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΗ, και αποφάσισα να ταχθώ στο πλευρό του με τον αξιόλογο Συνδυασμό « Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ», ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για το Δήμο Αγρινίου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019. Στο πρόσωπο του κ. ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΗ βρήκα την ικανότητα, την εμπειρία, τη μεθοδικότητα, την εργατικότητα και πάνω απ’ όλα την ακεραιότητα και εντιμότητα που χρειάζεται Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

Οραματίζομαι, όπως πιστεύω άλλωστε όλοι σας, έναν Δήμο που θα αναπτύσσεται συνεχώς σύμφωνα με καινοτόμα ευρωπαϊκά πρότυπα, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται, έναν Δήμο που θα αγκαλιάζει και θα είναι δίπλα σε όλα τα προβλήματα και τις ανησυχίες κάθε ηλικίας και κυρίως των νέων που αποτελούν την κινητήρια δύναμη για να γίνουν όλοι οι στόχοι μας πραγματικότητα, έναν Δήμο που θα προασπίζεται τα συμφέροντα όλων των δημοτών του, ήτοι τόσο των κατοίκων της πόλης του Αγρινίου, όσο και των κατοίκων του Καινουργίου, του Παναιτωλίου, του Δοκιμίου, των Καλυβίων, του Αγγελόκαστρου, της Ποταμούλας, της Λεπενούς, της Γαβαλούς, των Προσηλίων, της Καμαρούλας και όλων των χωριών μας, έναν Δήμο που θα αξιοποιήσει όλες τις φυσικές ομορφιές και όλα τα πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής δίνοντας έτσι προοπτικές ανάπτυξης σε όλες τις τοπικές κοινότητες, έναν Δήμο με αναβαθμισμένες κοινωνικές δομές και υπηρεσίες για όλους τους δημότες, και τέλος έναν Δήμο που θα βασίζεται και θα στηρίζεται στην ανιδιοτελή προσφορά, την αλληλεγγύη, τη δράση, το διάλογο με τους πολίτες, τη συνεργασία και κυρίως στις πράξεις και όχι στα λόγια.

Διότι ο τόπος μας, η πόλη του Αγρινίου και τα χωριά μας, ΑΞΙΖΕΙ! Αξίζει να πάει μπροστά, αξίζει να γίνει επιτέλους ένας τόπος, οικονομικά, κοινωνικά, πολιτιστικά και αυτοδιοικητικά ισχυρός!

Με δεδομένο ότι η οικογένεια μου, οι δάσκαλοι μου, αλλά και η επιστήμη που σπούδασα και υπηρετώ, μου δίδαξαν να έχω αξίες και ιδανικά, να θέτω στόχους και να αγωνίζομαι για να τους πετύχω, ζητώ επίσημα τη στήριξη σας, ώστε μέσα από την εκλογική διαδικασία να μου δοθεί η ευκαιρία να υπηρετήσω με εργατικότητα, εντιμότητα και αξιωσύνη Εσάς και τον Δήμο μας και να μπορέσω με τις γνώσεις μου και τις υπηρεσίες μου να συνεισφέρω το δικό μου λιθαράκι στην κοινή προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας με ποιότητα ζωής, ειλικρινή σεβασμό στον κάθε δημότη και με επίκεντρο τον κάθε δημότη κάθε ηλικίας.

comments powered by Disqus