Πέθανε ο επιχειρηματίας που πυροβόλησαν μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά

Πέθανε ο επιχειρηματίας που πυροβόλησαν μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά

Έφυγε από τη ζωή ο 52χρονος επιχειρηματίας που νοσηλευόταν από τις 2 Μαρτίου στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε από άγνωστους δράστες, όταν εισέβαλαν σπίτι του στην Κηφισιά για να τον ληστέψουν.
Το χρονικό
Ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης, τα ξημερώματα της 2ης Απρίλη βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τη γυναίκα του και τα δύο ενήλικα παιδιά του, όταν άκουσε έναν θόρυβο.

Τότε, βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο κουκουλοφόρους. Όταν προσπάθησε να αντιδράσει δέχτηκε χτυπήματα από τον έναν, ενώ ο δεύτερος τον πυροβόλησε δύο φορές στην πλάτη. Στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες.

Η σύζυγος του επιχειρηματία είχε περιγράψει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν: «Ο σύζυγός μου αντίκρισε δύο κουκουλοφόρους μέσα στο υπνοδωμάτιό. Μας έβριζαν και απειλούσαν σε άπταιστα ελληνικά. Ο άνδρας μου αντέδρασε και πιάστηκε στα χέρια με έναν από τους ληστές, ο οποίος τον είχε χτυπήσει στο κεφάλι με ένα σιδερένιο αντικείμενο. Εκείνη την στιγμή ο δεύτερος τον πυροβόλησε στην πλάτη».

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα, καθώς οι σφαίρες είχαν πλήξει ζωτικά όργανα και μέχρι σήμερα που εξέπνευσε ήταν διασωληνωμένος στην Εντατική μονάδα.

http://newpost.gr

comments powered by Disqus