Ανακοινώνεται μέσα στην εβδομάδα και η Γεωργία Μπόκα για το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιo της Αιτωλ/Νίας

Ανακοινώνεται μέσα στην εβδομάδα και η Γεωργία Μπόκα για το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιo της Αιτωλ/Νίας

Πήραν μπροστά οι μηχανές της Νέας Δημοκρατίας για τη συμπλήρωση των ψηφοδελτίων των εθνικών εκλογών, οι οποίες είχαν ρίξει ρυθμούς τους τελευταίους μήνες λόγω της τριπλής κάλπης της 26ης Μαΐου. Συνολικά 73 ονόματα υποψηφίων σε διάφορες περιφέρειες έχει ανακοινώσει η Πειραιώς από τα τέλη του 2018 μέχρι τις αρχές Ιουνίου, ενώ αυτοδίκαια θα είναι υποψήφιοι και οι 78 βουλευτές που διαθέτει σήμερα.

Έτσι στην Αιτωλοακαρνανία, εκτός από τους βουλευτές Κ. Καραγκούνη, Μ. Σαλμά, ανακοινώθηκαν οι κκ. Σπήλιος Λιβανός, Βασίλης Φεύγας και Τόνια Αράχωβα . Υπάρχουν, φυσικά, δεκάδες ακόμα ονόματα που εκκρεμούν για να ολοκληρωθούν οι λίστες και αγωνιούν για να δουν αν, τελικά, θα περιληφθούν σε αυτές. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της στήλης μέσα στην εβδομάδα ανακοινώνεται και επίσημα και το όνομα της Γεωργίας Μπόκα, αν και πρόκειται για μια διαδικασία καθαρά τυπική αφού η ίδια δίνει καιρό “μάχη” για το κόμμα αλλά τώρα και για την δική της εκλογή!!
Το ζήτημα της στελέχωσης των ψηφοδελτίων χειρίζονται κατά κύριο λόγο ο γραμματέας του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης, ο διευθυντής του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Στέλιος Πέτσας, και ο συνεργάτης του προέδρου της Ν.Δ. Θανάσης Νέζης, ενώ σημαντικό λόγο έχει πάντα ο Γρηγόρης Δημητριάδης. Τις τελικές αποφάσεις, ωστόσο, θα τις λάβει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης, που έχει «οργώσει» την τελευταία τριετία την επικράτεια και έχει σχηματίσει πολύ καλή ιδία άποψη για τα κατά τόπους στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και για ανθρώπους που ξεχωρίζουν στις τοπικές κοινωνίες και θα τους ήθελε να πολιτευτούν με τη Ν.Δ.

comments powered by Disqus