«Κόλαφος» ο Καραμανλής για Συμφωνία των Πρεσπών! video

«Κόλαφος» ο Καραμανλής για Συμφωνία των Πρεσπών! video

Δέκα χρόνια μετά την τελευταία του ομιλία σε κομματικό ακροατήριο, ο Κώστας Καραμανλής… επιστρέφει. Απόλυτη στήριξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις εκλογές και “πυρά” στον Αλέξη Τσίπρα για το καλοκαίρι του 2015 και την Συμφωνία των Πρεσπών. Κοσμοσυρροή στην αίθουσα και βίντεο με ιστορική αναδρομή στους ηγέτες της Νέας Δημοκρατίας πριν την έναρξη της εκδήλωσης. Δείτε ζωντανή εικόνα από την Θεσσαλονίκη, κατά την ιστορική δημόσια επανεμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού.

Σχεδόν δέκα χρόνια μετά την τελευταία του δημόσια ομιλία, μετά την ήττα του στις εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2009, ο Κώστας Καραμανλής… επιστρέφει στην κεντρική πολιτική σκηνή!

Ο πρώην πρωθυπουργός έχει μιλήσει ξανά δημοσίως. Σε όλες τις προεκλογικές περιόδους μετά το 2009 εν όψει εθνικής κάλπης, ο πρώην πρωθυπουργός απηύθυνε κάλεσμα στήριξης και έστελνε μήνυμα ενότητας – είτε με γραπτή δήλωση, είτε μαγνητοσκοπημένα σε τηλεοπτικά κανάλια. Επίσης, είχε κάνει δημόσια παρέμβαση πριν το δημοψήφισμα του 2015, αλλά και κατά καιρούς προχωρούσε σε δηλώσεις σε δημοσιογράφους, στο πλαίσιο πολιτικών εκδηλώσεων.

Αυτή τη φορά, όμως, ο Κώστας Καραμανλής συμμετέχει πιο ενεργά στη μάχη των εκλογών, αποφασίζοντας να ανέβει στο βήμα και να μιλήσει στα στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης, σε μία δυναμική επιστροφή του στο πολιτικό προσκήνιο.

Η πρώτη ομιλία σε κομματικό ακροατήριο μετά το 2009, γίνεται σε εκδήλωση της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ, στην οποία παρουσιάζονται τα ψηφοδέλτια της Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, μια εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη για τις 19:30 το απόγευμα της Τετάρτης, 26.06.2019, με μια… μικρή καθυστέρηση πάντως να παρατηρείται.

Πριν τον πρώην πρωθυπουργό, προβλήθηκε ένα βίντεο με… όλη την ιστορία της Νέας Δημοκρατίας, με εικόνες και ιστορικά ντοκουμέντα από μεγάλες στιγμές της παράταξης και τους ηγέτες της διαχρονικά.

To Livemedia δίνει για ακόμη μία φορά το παρών στις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις. Δείτε ζωντανά τη δημόσια παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή μετά από 10 χρόνια, στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσίασης των ψηφοδελτίων Α κα Β Νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ στο Ιωάννης Βελλίδης#lmn #politics

Gepostet von Livemedia.gr am Mittwoch, 26. Juni 2019

«Καρφιά» σε Τσίπρα για το 2015 και τη Συμφωνία των Πρεσπών!

«Άλλοι έκαναν καριέρα τον αντιευρωπαϊσμό. Εμείς σταθήκαμε άγρυπνοι φρουροί της ευρωπαϊκής μας ταυτότητας. Ναι, πρέπει να αλλάξουμε την Ευρώπη, να την κάνουμε καλύτερη, πιο αποτελεσματική. Όχι όμως μόνοι μας, να βγάλουμε τα μάτια μας όπως διατυμπάνιζαν κάποιοι. Το κρίσιμο καλοκαίρι του ’15 η ΝΔ κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη. Μετά το περιπετειώδες πρώτο εξάμηνο του 2015 η ΝΔ κράτησε τη χώρα σε ευρωπαϊκή τροχιά και χωρίς κανένα κομματικό συμφέρον. Το έκανε γιατί αυτό ήταν το εθνικά ορθό και επιβεβλημένο. Το κάναμε γιατί αυτό ήταν το εθνικό μας καθήκον!» τόνισε.

«Μακεδόνες συμπατριώτες μου», συνέχισε ο κ. Καραμανλής για τα εθνικά θέματα: «Πιστεύουμε στον διάλογο, στις σχέσεις καλής γειτονίας. Όμως απειλές, εκβιασμούς, απόπειρες εκφοβισμού δεν μας πτοούν, δεν γίνονται δεκτές, επιστρέφονται στον αποστολέα! Συστάσεις και πιέσεις, από όπου κι αν προέρχονται δεν γίνονται δεκτές όταν προσκρούουν στο εθνικό συμφέρον. Εμείς τα συμφέροντα της Ελλάδας υπερασπιζόμαστε! Τελεία και παύλα! Είμαστε εδώ για να σφυρηλατούμε την εθνική ενότητα».

«Για την Συμφωνία των Πρεσπών δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ορθώς την καταψηφίσαμε. Λυπάμαι όμως γιατί δεν αξιοποιήθηκε το κεκτημένο που κατακτήθηκε το 2008. Και το πετύχαμε με βαρύ κόστος, πολιτικό, παραταξιακό και προσωπικό. Έπρεπε και μπορούσαμε ως χώρα να απαιτήσουμε και να πετύχουμε πολύ περισσότερα«, τόνισε επίσης.

«Για την Ελλάδα, για την ζωή μας, για τα παιδιά μας» είπε κλείνοντας ο πρώην πρωθυπουργός, απευθύνοντας πλατύ κάλεσμα σε Νεοδημοκράτες… και μη για τις επερχόμενες εκλογές!
Χαμός από νωρίς!

Να σημειωθεί πως από νωρίς επικρατούσε… συνωστισμός στην αίθουσα, με εκατοντάδες στελέχη και υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας να έχουν καταφθάσει για να δουν την ομιλία που θα δώσει ο Κώστας Καραμανλής.

Κατηγορία: Plus

comments powered by Disqus