Η Γεωργία Μπόκα σε Λεπενού, Κυψέλη και Στράτου

Η Γεωργία Μπόκα σε Λεπενού, Κυψέλη και Στράτου

Η υποψήφια βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία Γ. Μπόκα βρέθηκε χθες, στα πλαίσια των περιοδειών της, στην Λεπενού, στην Κυψέλη και στη Στράτου. Μια ιδιαίτερη ημέρα τόσο η χθεσινή όσο και η σημερινή για την Λεπενού του Δήμου Αγρινίου μιας και πανηγυρίζει το εξωκλήσι της «Παναγίας της εν Βλαχέρναις» που βρίσκεται ανατολικά από το κέντρο του χωριού.Παρουσία πλήθος πιστών όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τελέσθηκε o Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, στον οποίο παραβρέθηκε και η κα Γεωργία Μπόκα.

source: imgur.comΕίχε την ευκαιρία και αυτή την φορά να έρθει σε άμεση επαφή με του κατοίκους τόσο του χωριού όσο και της ευρύτερης περιοχής μιας και είναι μια γιορτή που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και το προσκύνημα όλης της Αιτ/νίας.Αντάλλαξαν αρχικά θερμότατες ευχές και στην συνέχεια συζήτησαν τα προβλήματα που απασχολούν τους ανθρώπους της εκεί περιοχής.

Η κα Μπόκα κατά την διάρκεια της παραμονής της στο εξωκλήσι της «Παναγίας της εν Βλαχέρναις» είχε και συνάντηση με τον υποψήφιο βουλευτή του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ κο Σάκη Τορουνίδη σε άκρως φιλικό και ευχάριστο κλίμα. Στην συνέχεια επισκέφθηκε την Κυψέλη και τη Στράτου όπου ήρθε σε επαφή τόσο με τους καταστηματάρχες και τους παρεβρισκομένους, όσο και με νέους με τους οποίους είχε έναν πολύ εποικοδομητικό διάλογο για αρκετή ώρα.

comments powered by Disqus