Αγρίνιο: Καταγγελία κατοίκων για αδιαφορία του δήμου για τα σκουπίδια μετά τη λαϊκή της Πέμπτης

Αγρίνιο: Καταγγελία κατοίκων για αδιαφορία του δήμου για τα σκουπίδια μετά τη λαϊκή της Πέμπτης

Η καταγγελία αναφέρει:
«Όχι τίποτε άλλο γιατί μας λένε από το Δήμο Αγρινίου ότι διαμαρτυρόμαστε άδικα. Ορίστε οι φωτογραφίες που τα δείχνουν όλα. Οι φωτογραφίες είναι από την Πέμπτη το απόγευμα και την Παρασκευή. Δεν πέρασε κανένας να σκουπίσει τα πεζοδρόμια. Μα κανένας. Ακόμη και ο δρόμος δεν καθαρίστηκε καλά. Δυσοσμία απερίγραπτη. Εδώ υπάρχει κίνδυνος για την δημόσια υγεία από τη δυσοσμία. Μάλλον πρέπει να παρέμβει Εισαγγελέας» αναφέρει το πρώτο σκέλος του μηνύματός τους.

«Επίσης έχουμε ένα μήνα που έχουμε απευθυνθεί στο Δήμο να έρθουν να κόψουν τα κλαδιά των δέντρων που όπως βλέπετε στη φωτογραφία έχουν πέσει επάνω σε καλώδιο ρεύματος του δημοτικού φωτισμού. Έχει κοπεί το συρματόσκοινο και το καλώδιο είναι στον αέρα» αναφέρουν επίσης.
«Όσο για το δρόμο Βλαχερνών και Ελπίδας πάροδος Σισμάνη; Περιμένουμε ακόμα να φτιαχτεί. Η σύμβαση του έργου από 25/11/18 περιμένει. Αν και θα περιμέναμε από κάποιους του Δήμου Αγρινίου περισσότερη κατανόηση γιατί από εμάς τους δημότες πληρώνονται. Δηλαδή από τα δημοτικά τέλη. Εμείς οι κάτοικοι δεν το βάζουμε κάτω. Κάθε εβδομάδα θα δημοσιεύουμε φωτογραφίες. Το ίντερνετ πάντως δουλεύει μια χαρά. Μακάρι να δούλευαν έτσι και οι υπηρεσίες του Δήμου».

comments powered by Disqus