Δέσμευσαν λογαριασμό του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας

Δέσμευσαν λογαριασμό του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας

Σίγουρος και για τη νέα δικαίωση ο πρόεδρός του Μ. Χάρος

Το Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας και Δωρίδας συνεχίζει να φέρει πίσω του τις συνέπειες της υπόθεσης με τα σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης, καθώς πρόσφατα, ως νεότερη εξέλιξη, είχαμε τη δέσμευση του τραπεζικού του λογαριασμού. Παρ’ ότι ο φορέας δικαιώθηκε στο σκέλος της κατηγορίας που του είχε αποδοθεί, για το εάν τα σεμινάρια έγιναν ή όχι, καθώς αποδείχθηκε πως έγιναν, σύμφωνα με πληροφορίες, η ουρά που έφερε μαζί του ένα τιμολόγιο της υπόθεσης οδήγησε στη δέσμευση του λογαριασμού.

Ερωτηθείς για το θέμα ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Μένιος Χάρος δεν θέλησε να κάνει αναλυτικές δηλώσεις, αρκούμενος μόνο στο να πει πως «το Εργατικό Κέντρο, όπως δικαιώθηκε στην πρώτη περίπτωση, έτσι θα δικαιωθεί και τώρα με την ολοκλήρωση των διαδικασιών που έχει δρομολογήσει». Μάλιστα ο κ. Χάρος σημείωσε πως τις επόμενες ημέρες θα προβεί σε αναλυτικότερη ενημέρωση για το θέμα, και τα όσα έχουν γίνει, αλλά και αναμένεται να γίνουν στο μέλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε» η δέσμευση του λογαριασμού του Εργατικού Κέντρου προέκυψε ως συνέπεια του προστίμου που του έχει επιβληθεί από την Εφορία για ένα τιμολόγιο που είχε σχέση με το πρόγραμμα κατάρτισης, το οποίο πρόστιμο δεν έχει πληρωθεί, ούτε και ρυθμιστεί. Το ποσό του προστίμου, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ανέρχεται στα 33.000 ευρώ, με το ΕΚ να έχει κινήσει ήδη τις διαδικασίες για να απεμπλακεί από αυτό, τόσο στην παρούσα φάση, δηλαδή με στόχο να αποδεσμευτεί άμεσα ο λογαριασμός του, όσο και συνολικά, αποβλέποντας στην οριστική δικαίωσή του για το θέμα. Σύμφωνα με τη γραμμή που ακολουθείται εκφράζεται η πεποίθηση πως σύντομα και στα δύο μέτωπα θα υπάρξουν εξελίξεις προς τη θετική κατεύθυνση, αποτινάζοντας ο φορέας μία και καλή από πάνω του το σύνολο των βαρών που του είχαν αρχικά καταλογιστεί. Αναμένουμε τις επόμενες εξελίξεις..

Πηγή Εφημ.ΕΜΠΡΟΣ Ναυπάκτου

comments powered by Disqus