Τα πάνω κάτω στον ΣΚΑΪ – Φάληρο καλεί Τουρκία

Τα πάνω κάτω στον ΣΚΑΪ – Φάληρο καλεί Τουρκία

Αναστάτωση στο κανάλι του Φαλήρου καθώς τα προγράμματα δεν φέρνουν τα αναμενόμενα ποσοστά τηλεθέασης. Κάποια από αυτά πέφτουν… θύμα του σκληρού ανταγωνισμού και κάποια άλλα… δικαιολογημένα δεν έχουν κερδίσει την επιλογή του τηλεοπτικού κοινού.
Έτσι, λοιπόν… Φάληρο καλεί Τουρκία, δηλαδή ο ΣΚΑΪ αναθερμαίνει τη συνεργασία του με την Acun Medya βάζοντας ξανά στο τραπέζι το «My Style Rocks». Το σχέδιο αυτό υπάρχει βέβαια εδώ και μήνες και οι δύο πλευρές, κανάλι και εταιρεία παραγωγής, έχουν συμφωνήσει πως θα βγει αυτή τη σεζόν, αλλά το πότε θα κριθεί από την πορεία του προγράμματος.

Επειδή λοιπόν το πρόγραμμα, ιδιαίτερα στην απογευματινή ζώνη με τα δύο τηλεπαιχνίδια back to back, το «Guess My Age» με τον Γιώργο Λιάγκα και το «Boom» με τον Σάκη Τανιμανίδη δεν σημειώνουν τις επιθυμητές τηλεθεάσεις σκοπεύουν να… επισπεύσουν την επιστροφή του ριάλιτι μόδας.

Παρά τα όσα λέγονται ακόμα δεν έχει ληφθεί καμία οριστική απόφαση αλλά… προς τα εκεί πηγαίνουν… ή μάλλον τους πηγαίνουν οι τηλεθεάσεις. Θα μπορούσα να πω ότι… θύμα των αλλαγών θα είναι το τηλεπαιχνίδι με τον Λιάγκα, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είναι και τόσο… αθώο, αφού πρόκειται για ένα άνευρο, αδιάφορο και παλαιακό τηλεπαιχνίδι, για το οποίο βεβαίως δεν ευθύνεται ο παρουσιαστής του που δεν μπορεί να κάνει και πολλά. Το γιατί το πήραν στον ΣΚΑΪ… άγνωστο αλλά όπως φαίνεται θα μετακομίσει στη ζώνη του σαββατοκύριακου μέχρι να προβληθούν όλα τα επεισόδια που έχουν συμφωνηθεί.

Το σχέδιο… διάσωσης από την τούρκικη εταιρεία είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο αφού οι αλλαγές θα γίνουν τον επόμενο μήνα. Πάντως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, το σχέδιο συνεργασίας του ΣΚΑΪ με την Acun Medya δεν πρόκειται να παραμείνει μόνο στο «Voice» που συνεχίζει να σημειώνει υψηλά νούμερα, ούτε και στο ριάλιτι μόδας αλλά μάλλον θα υπάρξει και… κάτι ακόμα για τον καινούργιο χρόνο…!

https://www.newsit.gr

Κατηγορία: Media

comments powered by Disqus