Ο Δημήτρης Παπαχρήστος στη “Συνέντευξη της εβδομάδας”

Ο Δημήτρης Παπαχρήστος στη “Συνέντευξη της εβδομάδας”

Ο Δημήτρης Παπαχρήστος είναι ο παίκτης της ομάδας μας που μίλησε στη “Συνέντευξη της εβδομάδας”.
Ο νεαρός playmaker αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Αμύντα το Σάββατο στις 5 στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου, στην ήττα στο Ναύπλιο που έχει μείνει πίσω και στην πρώτη του παρουσία στην Α2 Εθνική Κατηγορία με τα χρώματα της ομάδας μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Δημήτρη τι θεωρείς ότι έφερε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα την περασμένη εβδομάδα στο Ναύπλιο;
Το παιχνίδι στο Ναύπλιο αποτελεί παρελθόν. Σίγουρα η έλλειψη συγκέντρωσης και η κακή αμυντική λειτουργία σε μια δύσκολη έδρα στοίχησαν. Όμως πλέον αυτό μένει πίσω και κοιτάμε το παιχνίδι με τον Αμύντα, όπου πρέπει να εμφανιστούμε διαφορετικοί σε σχέση με το Ναύπλιο.

Τι πρέπει να κάνετε για να επιστρέψετε στις νίκες στο παιχνίδι με τον Αμύντα;
Σίγουρα πρέπει να είμαστε καλύτεροι στην άμυνα. Πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο δευτερόλεπτο και να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα.

Ο Αμύντας είναι μια έμπειρη ομάδα στην κατηγορία. Είναι ένα γεγονός που τον κάνει πιο επικίνδυνο αντίπαλο;
Η αλήθεια είναι πως ο Αμύντας είναι πιο έμπειρη ομάδα στην κατηγορία. Ωστόσο έχουμε δείξει και στα προηγούμενα παιχνίδια ότι μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε και αυτό.

Τι θέλεις να πεις στο κόσμο για το παιχνίδι αυτό;
Για ένα ακόμα παιχνίδι θέλουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας. Θέλουμε τη στήριξή τους και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, για να τους ευχαριστήσουμε με την εμφάνισή μας και το αποτέλεσμα.

Πως βιώνεις την πρώτη σου συμμετοχή σε Εθνικές Κατηγορίες και συγκεκριμένα στην Α2;
Ήθελα να βρεθώ σε μια τέτοια κατηγορία και σε μια ομάδα σαν τη δική μας πολύ καιρό τώρα. Κερδίζω και θα συνεχίσω να κερδίζω πολλά πράγματα από την ομάδα, προσπαθώντας να βοηθάω όσο μπορώ μέρα με τη μέρα.

comments powered by Disqus