Συγκέντρωση και πορεία για την Επέτειο του Πολυτεχνείου στο Αγρίνιο

Συγκέντρωση και πορεία για την Επέτειο του Πολυτεχνείου στο Αγρίνιο

Στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο για την 46η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου διοργάνωσε συγκέντρωση το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου.

Στη συγκέντρωση του Αγρινίου ο κεντρικός ομιλητής ήταν το μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Σπύρος Κατσακιώρης,ενώ στην συνέχεια τον λόγο πήραν ο πρόεδρος του Συλλόγου φοιτητών του τμήματος ΔΠΠΝΤ Γιάννης Γούλας και φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος Γιάννης Παπαδόπουλος.

«Τιμούμε τους νεκρούς της τάξης μας. Οργανώνουμε νέους αγώνες ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική του κεφαλαίου και των κυβερνήσεών του. Ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και επεμβάσεις των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ και Ε.Ε. Απαντάμε στους υμνητές της χούντας, στους θρασύδειλους φασίστες-δολοφόνους της Χρυσής Αυγής.

Απέναντι στα αιματοβαμμένα σχέδια των ιμπεριαλιστών, απέναντι στην πολιτική που δολοφονεί τα όνειρα και το μέλλον της νέας γενιάς, για τα κέρδη των λίγων διεκδικούμε και αγωνιζόμαστε για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των εργατών και της νεολαίας σε μόρφωση, δουλειά, ζωή.

Ανοίγουμε τον δρόμο για να γίνουν πράξη τα συνθήματα και οι διεκδικήσεις των αγωνιστών της αντιδικτατορικής πάλης και του Πολυτεχνείου του ’73» ανέφεραν μεταξύ άλλων οι συμμετέχοντες.

comments powered by Disqus