Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στην Ανάληψη Τριχωνίδας η παρουσίαση του βιβλίου “Κατάθεση Ψυχής”

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στην Ανάληψη Τριχωνίδας η παρουσίαση του βιβλίου “Κατάθεση Ψυχής”

Ενα κοινωνικό μυθιστόρημα,τα προσωπικά βιώματα,η προσπάθεια να ζήσουμε και η αναζήτηση της Ιθάκης μας αποτελούν αντικείμενο περιγραφής στο βιβλίο “Κατάθεση Ψυχής ” του οικονομολόγου Γιώργου Σαρδέλη που παρουσιάζεται την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στην Ανάληψη Τριχωνίδας στις 11 το πρωί.
Όμως η εκδήλωση αυτή θα είναι και αφορμή για τους καλεσμένους και συμμετέχοντες να γνωρίσουν ένα όμορφο χωριό,την.ιστορία και τους ανθρώπους του,την φιλοξενία και την.γαστρονομία του.
Πολλές φορές σε ορεινά χωριά τέτοιου είδους δραστηριότητες για κάποιους ακούγονται ως βαρετές και αδιάφορες όμως στην πραγματικότητα αυτές οι εκδηλωσεις αναδεικνύουν ένα τόπο και τις ιδιαιτερότητες και πάνω από όλα έχουν ουσία και αξία.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ” Οι Φίλοι του Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδας ” με ανακοίνωση του καλεί όλους να παρεβρεθούν και αναφέρει :
“…αξίζει την Κυριακή να βρεθούμε στην Ανάληψη στην παρουσίαση αυτού του σημαντικού βιβλίου, να μιλήσουμε.με σπουδαίους ανθρώπους,να ανταλλάξουμε απόψεις και να αναζητήσουμε και εμείς την δική μας διαδρομή. Αξίζει όμως να είμαστε εκει για.να γνωρίσουμε.ένα όμορφο και γραφικό χωριό γεμάτο ιστορία,μνημεία και φιλόξενους κατοίκους…”
Τα έσοδα από το βιβλίο θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

comments powered by Disqus