Τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ… κλειστή η Θύρα 6, ακυρώθηκαν τα διαρκείας στη συγκεκριμένη θύρα

Τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ… κλειστή η Θύρα 6, ακυρώθηκαν τα διαρκείας στη συγκεκριμένη θύρα

Όπως έγινε η διάθεση των εισιτηρίων στους αγώνες με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, θα γίνει και σε αυτόν με τον ΠΑΟΚ.
Οι κάτοχοι των διαρκείας θα μπορούν να προμηθεύονται δύο ονομαστικά εισιτήρια, ενώ δικαίωμα να προμηθευτούν απλό εισιτήριο έχουν οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν έναν από τους τρεις τελευταίους εντός έδρας αγώνες. Οι φιλοξενούμενοι δε θα έχουν δικαίωμα εισόδου, εκδοτήρια δε θα λειτουργήσουν και τα γραφεία θα είναι ανοιχτά την Κυριακή από τις 12:00 έως τις 17:30.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι η Θύρα 6 θα παραμείνει κλειστή για λόγους ασφαλείας, ενώ τα εισιτήρια στη συγκεκριμένη θύρα ακυρώθηκαν και οι κάτοχοί τους μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της ΠΑΕ για την επιστροφή του αντίτιμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στον αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 ώρα 19.30, δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, ο καθένας εκ των οποίων μπορεί να αγοράσει έως δύο απλά ονομαστικά εισιτήρια, με την επίδειξη της κάρτας του στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο.

Οι φίλαθλοι που ήταν παρόντες σε ένα ή περισσότερους από τους τρεις τελευταίους εντός έδρας αγώνες, μπορούν να προμηθευτούν από ένα απλό εισιτήριο προσερχόμενοι στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο, όπου θα γίνεται διασταύρωση των στοιχείων τους, τα οποία έχουν καταγραφεί στο ηλεκτρονικό σύστημα έκδοσης.

Εκδοτήρια ΔΕΝ θα λειτουργήσουν, ενώ ΔΕΝ θα επιτραπεί είσοδος φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας. Τα γραφεία θα είναι ανοικτά την Κυριακή από τις 12.00 έως τις 17.30

Ανακοινώνεται ότι δεν θα λειτουργήσει η θύρα 6 για λόγους ασφαλείας. Οι κάρτες εισιτηρίων διαρκείας με θέσεις στη θύρα 6 ακυρώθηκαν ηλεκτρονικά και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Οι κάτοχοί τους μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της ΠΑΕ για την επιστροφή του αντίτιμου.

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Μεγάλη κερκίδα (θύρες 1 και 2) 30€ Γυναίκες – παιδιά 15€
Μικρή κερκίδα (θύρα 4Α άνω διάζωμα) 20€ Γυναίκες – παιδιά 12€
Μικρή κερκίδα (θύρες 4 και 5) 15€ Γυναίκες – παιδιά 10€
Πέταλο (θύρα 7) 10€ Γυναίκες – παιδιά 7€
ΠΡΟΣΟΧΗ:

– Για την αγορά του απλού ονομαστικού εισιτηρίου ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ είναι η προσκόμιση ταυτότητας και ΑΜΚΑ.

– Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρός έλεγχος ταυτοπροσωπίας και ο κάτοχος του εισιτηρίου (διαρκείας ή απλού) πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να προσκομίσει και την ταυτότητά του. Διαφορετικά δεν θα του επιτραπεί η είσοδος.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν έγκαιρα για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Επισημαίνεται ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

websports.gr

comments powered by Disqus