Κλίμα Βαρύ Κι Ασήκωτο…

Κλίμα Βαρύ Κι Ασήκωτο…

Βαρύ ήταν το κλίμα φέτος στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας των εργαζομένων στο Δήμο Αγρινίου. Αιτία το θέμα με τις απλήρωτες υπερωρίες, τις κλήσεις σε απολογία των εργαζομένων αλλά και την λύση που δεν έρχεται. Ίσως αυτοί είναι και οι λόγοι που ορισμένοι υπάλληλοι δεν θέλησαν να παραβρεθούν καν στην εκδήλωση!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Σταύρος.Καμμένος, σε συνέντευξή του στη Νανά Θεοδωροπούλου στον aeras fm 99.5 πρότεινε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γ. Παπαναστασίου να καλέσει τους επικεφαλής των παρατάξεων σε σύσκεψη όπου θα συζητηθεί το ζήτημα και θα αναζητηθεί τρόπος επίλυσής του προκειμένου αφενός μεν οι εργαζόμενοι να πληρωθούν και αφετέρου να ανακληθούν οι κλήσεις προς απολογία, αλλά δεν πήρε απάντηση από το δήμαρχο, όπως είπε στη συνέντευξή του.

Βέβαια στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας των εργαζομένων στο Δήμο Αγρινίου ο Γ.Παπαναστασίου είπε σε κάποια αποστροφή του λόγου του «Εδώ είμαστε όλοι μας με κοινή προσπάθεια και καλή διάθεση να λύσουμε όλα τα προβλήματα» και κάποιος θα μπορούσε να δώσει (ίσως) και την εξής ερμηνεία, «ότι μπορεί να φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης». Άραγε για να βρεθεί λύση με κοινή προσπάθεια ή για να αποφευχθεί το όποιο «πολιτικό κόστος»; Γιατί απ’ όσο ξέρει η στήλη τέτοιου είδους ζητήματα αποφασίζονται αποκλειστικά και μόνο από μια δημοτική αρχή!

comments powered by Disqus