Σενάριο επιστημονικής φαντασίας η καταγγελία Αγρινιώτισσας-Τα 3.000 ευρώ τα πήρε η ίδια

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας η καταγγελία Αγρινιώτισσας-Τα 3.000 ευρώ τα πήρε η ίδια

Νέα τροπή πήραν οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αγρινίου μετά την καταγγελία γυναίκας πως αναγκάστηκε από “κουκουλοφόρους” να προβεί σε ανάληψη μεγάλου ποσού από ΑΤΜ το οποίο στη συνέχεια της το έκλεψαν.Τελικά σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα ανακάλεσε και παραδέχθηκε πως τα χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό, που ήταν του πατέρα της, τα έβγαλε η ίδια και τα ξόδεψε.

Θυμίζουμε ότι χθες η γυναίκα είχε ισχυρισθεί ότι δύο άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους,πλησίασαν την παθούσα κοντά στην πλατεία τρία φανάρια στο Αγρίνιο και την ανάγκασαν να μεταβεί σε ΑΤΜ τράπεζας, και με την κάρτα της να κάνει ανάληψη ποσού που ξεπερνούσε τις 3000 ευρώ, χρήματα τα οποία ακολούθως της αφαίρεσαν και εξαφανίστηκαν.
Στην συνέχεια η γυναίκα πήγε στα επείγοντα του νοσοκομείου Αγρινίου καθώς δεν αισθάνονταν καλά μετά το συμβάν και ειδοποιήθηκε η οικεία Αστυνομική Αρχή.

Ακολούθησε κατάθεση στην Ασφάλεια Αγρινίου και ενημερώθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας Αγρινίου ,ο οποίος έδωσε εντολή για συλλογή στοιχείων γύρω από την υπόθεση . Από τις έρευνες, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η γυναίκα έπεσε σε αντιφάσεις και αποδείχθηκε ότι ήταν η ίδια τελικά που πήρε τα χρήματα!

agriniosite.gr

comments powered by Disqus