Η Υγεία στο επίκεντρο της επίσκεψης του πρώην Υπουργού Α. Ξανθού στην Αιτωλ/νία

Η Υγεία στο επίκεντρο της επίσκεψης του πρώην Υπουργού Α. Ξανθού στην Αιτωλ/νία

Ο πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός επισκέφθηκε την Τρίτη, 13:30μμ το Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Ο διοικητής του νοσοκομείου Πάνος Παπαδόπουλος έθεσε τα προβλήματα του χώρου και ο Υπουργός εξέφρασε την διάθεση του να βοηθήσει και να στηρίξει την προσπάθεια να κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο το νοσοκομείο που με τόσο κόπο διασφάλισε την αξιοπρεπή λειτουργία του κατά την περίοδο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Τον υπουργό πλαισίωσαν ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Θάνος Μωραΐτης, ο πρώην Γ.Γ. Υπουργείου Υγείας Γιώργος Γιαννόπουλος, ο πρώην αν. Γ.Γ. Σταμάτης Βαρδαρός, ο πρώην υποδιοικητής της 6ης Υ.Π.Ε. Μίλτος Ζαμπάρας, η πρώην βουλευτής Μαρία Τριανταφύλλου καθώς και εκπρόσωποι των νοσηλευτικών μονάδων και του ιατρικού προσωπικού.

Κατά την περιοδεία του στην Αιτωλ/νία ο πρώην Υπουργός πραγματοποίησε επισκέψεις, στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας, στην ΤΟΜΥ Αγρινίου, στο ΠΕΔΥ Αγρινίου, στο Νοσοκομείο Αγρινίου . Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με Ομιλία σε ανοιχτή εκδήλωση στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας .

agriniosite.gr

comments powered by Disqus