Ο Π. Παπαδόπουλος στον Aeras fm 99.50 – Αρνητικά τα δείγματα για κορωνοϊο (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ο Π. Παπαδόπουλος στον Aeras fm 99.50 – Αρνητικά τα δείγματα για κορωνοϊο (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Έξι δείγματα για κορωνοϊο εστάλησαν χθες 24 Μαρτίου 2020 και πέντε σήμερα, Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 από το νοσοκομείο Μεσολογγίου για εξέταση στο νοσοκομείο του Ρίου, όμως όπως και τα προηγούμενα βγήκαν αρνητικά, δήλωσε σε συνέντευξη σήμερα το πρωί στον Αeras fm 99.5 και στην Νανά Θεοδωροπούλου του ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Eπίσης ο κ.Παπαδόπουλος είπε ότι το Νοσοκομείο έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την θωράκιση από τον κορονοιό, με περιορισμό του επισκεπτηρίου, με αναστολή τακτικών εξωτερικών ιατρείων και τακτικών χειρουργείων, εκτός των εκτάκτων. Παράλληλα πριν από ημέρες πήραν την απόφαση στην επιτροπή λοιμώξεων για συγχώνευση της ορθοπεδικής και της χειρουργικής κλινικής, απελευθερώνοντας 16 κλίνες. Εκεί υποδεχόμαστε τα εμπύρετα περιστατικά και όσα έχουν αντίστοιχα συμπτώματα, μέχρι να διαπιστωθεί αν το δείγμα είναι θετικό ή αρνητικό σε κορονοϊό. Ταυτόχρονα μετά από πολλά χρόνια απελευθερώσαμε 4 κλίνες ΜΕΘ».

Στον εξωτερικό χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος έχει τοποθετηθεί ένας οικίσκος στην είσοδο των ΤΕΠ, όπου γίνεται η διαλογή των περιστατικών, την οποία κάνει γιατρός και νοσηλευτής. Αναφορικά με τις προσλήψεις, που θα γίνουν με ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, για την ενίσχυση των νοσοκομείων να ανταπεξέλθουν σε πιθανή αύξηση κρουσμάτων του κορονοϊού, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι « Εμείς στείλαμε τις ανάγκες από προσωπικό, που χρειάζεται το νοσοκομείο Μεσολογγίου. Ζήτησα 7 γιατρούς και 25 άτομα λοιπό προσωπικό. Αν έρθουν 3-4 άτομα θα είμαι ευχαριστημένος, κυρίως παθολόγος, ακτινοδιαγνώστης και να ενισχυθεί το κομμάτι των εργαστηρίων. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχουν έρθει ενώ ήδη σε τα άλλα Νοσοκομεία της Περιφέρειας μας ενισχύθηκαν ..περιμένουμε».

Στις 9-4-2020 σύμφωνα με την νέα προκήρυξη του Υπουργείο Υγείας λήγει η θητεία του Πάνου Παπαδόπουλου διοικητή του Γ.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ «ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» και κληθείς να σχολιάσει εάν ενδιαφέρεται να παραμείνει στο πόστο του, αποκάλυψε πως έχει ήδη καταθέσει αίτηση για να μπει σε διαδικασία αξιολόγησης!

Αναλυτικά όλη η συνέντευξη:

comments powered by Disqus