Ένωση Πυροσβεστών Δυτ. Ελλάδας: Διάθεση μέσων ατομικής προστασίας σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Αιτωλ/νίας

Ένωση Πυροσβεστών Δυτ. Ελλάδας: Διάθεση μέσων ατομικής προστασίας σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Αιτωλ/νίας

Κατόπιν, τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ των μελών του ΔΣ της Ένωσης Πυροσβεστών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, πάρθηκε ομόφωνη απόφαση για την αγορά και την διάθεση από την Ένωση μας, μέσων ατομικής προστασίας λόγω του Κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, γάντια μιας χρήσης καθώς και ατομικές μάσκες. Η παραλαβή των ανωτέρω υλικών έγινε την Δευτέρα 30-3-2020 και από την Τρίτη 31-3-2020 ξεκίνησε η διάθεση τους, στο σύνολο του πυροσβεστικού προσωπικού της συνδικαλιστικής μας δικαιοδοσίας. Τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης μας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Βασίλη Φερτάκη, επισκέφθηκαν διαδοχικά όλες τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και τα Κλιμάκια του Νόμου Αιτωλοακαρνανίας και διέθεσαν συνολικά 320 ατομικές μάσκες πολλαπλών χρήσεων και 3000 (ζεύγη) γάντια μιας χρήσης. Η υγεία και η ατομική προστασία των Πυροσβεστικών υπαλλήλων, οι οποίοι καλούνται για μια ακόμη φορά να δουλέψουν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες λόγω και της πανδημίας, αποτελούν βασική προτεραιότητα για το ΔΣ της Ένωσης μας, το οποίο θα συνεχίσει, εφόσον χρειαστεί, να παίρνει ανάλογες πρωτοβουλίες με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον και τις ανάγκες των Πυροσβεστών αλλά και της κοινωνίας γενικότερα.

Επίσης, 1 & 2-4-2020, θα συνεχιστεί η διάθεση των ανωτέρω υλικών, στο σύνολο του πυροσβεστικού προσωπικού που υπηρετούν στις ΠΥ & ΠΚ του Νομού Αχαΐας και των Ιονίων Νήσων.

comments powered by Disqus