Θρήνος στην οικογένεια του Φερνάντο Σάντος! Πέθανε η μητέρα του

Θρήνος στην οικογένεια του Φερνάντο Σάντος! Πέθανε η μητέρα του

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, και νυν της εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος πενθεί την απώλεια της μητέρας του, η οποία έφυγε από τη ζωή σήμερα (4/4) σε ηλικία 83 ετών.

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Φερνάντο Σάντος, καθώς όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η ομοσπονδία της Πορτογαλίας,έφυγε από τη ζωή η μητέρα του σε ηλικία 83 ετών.

“Με βαθιά οδύνη ενημερωθήκαμε για τον θάνατο της Μαρία ντε Λούρντες Φερνάντες Σάντος, μητέρα του εθνικού μας εκλέκτορα Φερνάντο Σάντος.

Γνωρίζουμε την βαθιά σχέση εκτίμησης, λατρείας και αγάπης που τους συνέδεε και την βαθιά λύπη που δημιουργεί η απώλειά της σε όλη την οικογένεια του, σε φίλους και συνεργάτες.

Έχοντας υπάρξει μάρτυρες της μόνιμης αφοσίωσης του σε αυτήν, αλλά κυρίως τους τελευταίους μήνες της ασθένειάς της, του αφήνουμε έναν ειλικρινή, αν και ανεπαρκή, έπαινο για τη στάση του.

Ολόκληρη η ποδοσφαιρική ομοσπονδία στέλνει τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια και μία μεγάλη φιλική αγκαλιά στον Φερνάντο Σάντος”, αναφέρει μεταξύ άλλων η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ομοσπονδίας προς τον Πορτογάλο τεχνικό.

NEWSIT.GR

comments powered by Disqus