Λευτέρης Σουλτάτος: Μου έγιναν προτάσεις από όλα σχεδόν τα κανάλια αλλά εγώ είμαι απλά ένας μάγειρας

Λευτέρης Σουλτάτος: Μου έγιναν προτάσεις από όλα σχεδόν τα κανάλια αλλά εγώ είμαι απλά ένας μάγειρας

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town της Κύπρου παραχώρησε πρόσφατα ο Λευτέρης Σουλτάτος.

Ογνωστός σεφ μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή και την επιθυμία του να αποκτήσει παιδί με τη Βάσω Λασκαράκη αλλά και για τις προτάσεις που έχει δεχθεί από όλα σχεδόν τα κανάλια να συμμετάσχει σε τηλεοπτικές εκπομπές.

«Ο κόσμος, ίσως λόγω της διασημότητας που έχει πάρει σήμερα το επάγγελμα μας, μπορεί να νομίζει ότι οι μάγειρες είμαστε «ψώνια» κι ότι ζούμε σε παράλληλο σύμπαν. Με τους περισσότερους -ευτυχώς- δεν συμβαίνει αυτό! Κι η αλήθεια είναι πως, το τελευταίο διάστημα, μου έγιναν προτάσεις από όλα σχεδόν τα κανάλια, ώστε να συμμετέχω σε εκπομπές – αλλά μού είναι δύσκολο να το αποφασίσω. Εγώ νιώθω πως είμαι απλά ένας μάγειρας – δεν είμαι κάτι παραπάνω από κάποιον άλλον. Κάνω μια δουλειά, όπως όλοι! Απλώς, έτυχε τώρα όλο αυτό με τη γυναίκα μου και το όνομά μου πήρε κάποια δημοσιότητα», είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Σουλτάτος.

Πόσα παιδιά έχεις;

«Έχω δύο παιδιά – ο γιος μου είναι 12 ετών και η κόρη μου τεσσεράμισι. Και με τα παιδιά, δεν μπορείς να «παίζεις». Είτε αποφασίζεις να ζήσεις με τον άλλον για όλη σου τη ζωή, είτε το διαλύετε. Ειδικά, όταν η γυναίκα που έχεις δίπλα σου έχει και παιδί, τότε σημαίνει πως δεν παντρεύεσαι μόνο τη συγκεκριμένη γυναίκα, αλλά και το παιδί της μαζί. Για τη Βάσω, όμως, για όλο αυτό που είναι, ήμουν έτοιμος για όλα! Για όλες τις ευθύνες, ακόμη και γι’ αυτά τα εξώφυλλα που καθόλου δεν μ’ αρέσουν. Δεν θα ήθελα, επομένως, να είμαι απλά «ζευγάρι» με τη Βάσω. Ήθελα να είναι η γυναίκα μου!»

Μου δίνεις, πάντως, τη βεβαιότητα ότι θέλεις να γίνεις ξανά πατέρας…

«Αν έρθει, με το καλό, ένα παιδί, θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των οικογενειών μας. Θα είναι αυτό που θα ενώσει τις δύο οικογένειες. Θέλω πολύ να γίνω πατέρας με τη γυναίκα μου. Αρκεί να μοιάζει στη Βάσω το παιδί».

comments powered by Disqus