Μαρτίνς: “Γι’ αυτό ανανέωσα με τον Ολυμπιακό”

Μαρτίνς: “Γι’ αυτό ανανέωσα με τον Ολυμπιακό”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, παραχώρησε συνέντευξη στην πορτογαλική “A Bola”, αναλύοντας, μεταξύ άλλων, τους λόγους που τον οδήγησαν σε ανανέωση με τους “ερυθρόλευκους”.

Για την ανανέωση με τον Ολυμπιακό ως το 2022, τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και τη νέα πραγματικότητα της… μάσκας λόγω κορονοϊού μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην “A Bola”.

Μέρος της συνέντευξης του Πέδρο Μαρτίνς
“Ανανέωσα για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Όλα άρχισαν το 2018 κι η αλήθεια είναι πως εκείνη την περίοδο κάναμε ολοκληρωτικές αλλαγές στον Ολυμπιακό. Κάναμε τη μετάβαση στη νέα εποχή, όπως ακριβώς είχε ζητήσει τότε ο πρόεδρος. Όμως το ταξίδι μας δεν έχει ολοκληρωθεί. Έχουμε ένα γκρουπ καλών ποδοσφαιριστών με μεγάλη ποιότητα. Με σέβονται και με εκτιμούν. Είναι όλα τέλεια, οπότε δεν είχα άλλη επιλογή εκτός από το ανανεώσω”.

Για το αν συμφώνησε εύκολα με τον Ολυμπιακό: “Ναι. Συμφωνήσαμε πολύ γρήγορα. Σε πέντε με δέκα λεπτά. Όλα είχαν τελειώσει από τον Απρίλιο κι απλά απέμενε να ξεκαθαρίσουμε μερικές λεπτομέρειες του συμβολαίου”.

Για τις προπονήσεις κι αν γίνονται με χρήση μάσκας: “Χωρίς μάσκες. Δεν μπορώ να προπονήσω με μάσκα, αλλά τηρούμε τις απαραίτητες αποστάσεις. Αλλά όταν αρχίσουμε τους αγώνες θα υπάρχουν επαφές όπως καταλαβαίνετε. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Προφανώς σε κλειστούς χώρους θα πρέπει να χρησιμοποιούμε μάσκες, αλλά στον αγωνιστικό χώρο δεν γίνεται. Θα πρέπει να υπάρχει επαφή. Είναι προφανές και δεδομένο”.

comments powered by Disqus