Η Citroen βγαίνει ξανά στον δρόμο

Η Citroen βγαίνει ξανά στον δρόμο

Η εταιρεία λανσάρει το προωθητικό πρόγραμμα «Back on the Road», το οποίο περιλαμβάνει πρωτόκολλο υγιεινής στην παράδοση, δυνατότητα παράδοσης του οχήματος στον χώρο σας και πέντε χρόνια εγγύηση.

Η Citroen, από την πρώτη στιγμή που αντιμετωπίσαμε τις συνέπειες λόγω του θανατηφόρου ιού, πήρε τα αναγκαία μέτρα για να προφυλάξει τους εργαζομένους και τους πελάτες της. Τώρα που ξεκίνησε η κανονική λειτουργία όλων των δομών της γαλλικής μάρκας, καθιέρωσε τα υψηλότερα στάνταρ σύμφωνα με τις οδηγίες της πολιτείας συμβάλλοντας στην προσπάθεια προστασίας των πολιτών. Η γαλλική μάρκα, για να αυξήσει τον όγκο των πωλήσεών της, ανακοίνωσε ένα νέο προωθητικό πρόγραμμα, το οποίο έχει ως κύριους άξονες την παροχή έξτρα υπηρεσιών και εκπτώσεων στα δημοφιλή μοντέλα της.
ADVERTISING

Ειδικότερα, με την ενεργοποίηση της αγοράς των αυτοκινήτων μετά την καραντίνα, λανσάρει το προωθητικό πρόγραμμα «Back on the Road», το οποίο περιλαμβάνει πρωτόκολλο υγιεινής στην παράδοση αυτοκινήτου, δυνατότητα παράδοσης του οχήματος στον χώρο σας και πέντε χρόνια εγγύηση. Οι τιμές ξεκινούν από 9.990 ευρώ, με συνολικό όφελος έως 3.000 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο Citroen που θα επιλέξειi ο πελάτης. Tο προωθητικό πρόγραμμα ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο δίκτυο εμπόρων και στην επίσημη ιστοσελίδα της Citroen.

comments powered by Disqus