Τέλος τα λυόμενα για το Λύκειο Θέρμου

Τέλος τα λυόμενα για το Λύκειο Θέρμου

Ο διευθυντής του σχολείου και δημοτικός σύμβουλος Θέρμου Κώστας Μαραγιάννης με ανάρτηση στο facebook αναφέρει για τα χρόνια παραμονής στα λυόμενα και για το νέο κτήριο που θα στεγάζεται το Γενικό Λύκειο Θέρμου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο κ. Μαραγιάννης:
Τελευταία ημέρα της σχολικής χρονιάς 2019-20 και τελευταία μέρα στο χώρο των λυομένων. Μετά από 13 χρόνια παραμονής στα λυόμενα, το Γενικό Λυκειο Θερμου, από τη νέα χρονιά, θα στεγάζεται στο νέο κτήριο που έχει όλες τις συγχρονες προδιαγραφές για τη σωστή διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Ως Διευθυντής, τα τελευταία 3 χρόνια, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εκπαιδευτικούς, μόνιμους και αναπληρωτές, που μέσα σε αντίξοες συνθήκες ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του λειτουργήματος του δασκάλου. Ευχαριστώ τη φιλόλογο Αναστασία Μαρτσούκου που τις πρώτες εμπειρίες της εκπαιδευτικής της υπηρεσίας τις πέρασε στο Θερμο και επέδειξε εργατικότητα και ήθος. Ήδη, έχει αποσπαστει στο Υπουργείο Παιδείας για την επόμενη χρονιά. Επίσης , ευχαριστώ την καθηγήτρια Δήμητρα Θεοδωροπουλου που τοποθετήθηκε σε Λυκειο του Αγρινίου και τους αναπληρωτες Παναγιώτη Βιγλα, Μαρια Τσουμα και Βαγγέλη Τσουνη. Τέλος, ευχαριστώ τον επί 13 χρόνια συνάδελφο, συνεργάτη και φίλο Μιχάλη Ζαραβινα που από τη θέση του εκπαιδευτικού και του Διευθυντή του Λυκείου προσέφερε τα μέγιστα και αγωνίστηκε πραγματικα για να γίνει πραγματικότητα το όραμα για ένα νέο συγχρονο Λυκειο. Τη νέα χρονιά αναλαμβάνει Διευθυντής στο 4ο Λυκειο Αγρινίου. Του ευχομαι επιτυχία και δυναμη, ώστε να ανταποκριθεί στις αυξημένες ευθύνες της διοίκησης ενός μεγάλου σχολείου. Ως Διευθυντής με τους μόνιμους εκπαιδευτικούς του σχολείου και τους νέους που θα τοποθετηθουν, όλοι μαζί θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για το σχολείο.
Θέλουμε οι φορείς του Θέρμου και η τοπική κοινωνία να στηρίξει το νέο σχολείο που χρειάζεται πολύ δουλειά για την οργάνωση και την ανταπόκρισή του στον εκπαιδευτικό και πνευματικο- πολιτιστικο ρόλο όχι μόνο για τα παιδιά, αλλά και την κοινωνία της ευρύτερης περιοχής.
Καλο καλοκαίρι σε ολους!

comments powered by Disqus