Τελικά παραμένουν στον ΣΚΑΪ

Τελικά παραμένουν στον ΣΚΑΪ

Πολλά είχαν ακουστεί για μεταγραφή και μετακόμιση σε άλλη τηλεοπτική στέγη, προκειμένου μάλιστα να έχουν περισσότερο χρόνο στον αέρα. Τελικά όμως θα παραμείνουν στον ΣΚΑΪ συνεχίζοντας την ίδια ώρα… και για ίδια ώρα!

Ο λόγος για την εκπομπή «Dot.» που παρουσιάζουν στον ΣΚΑΪ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μαζί με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και υπήρξαν πολλές φήμες πως την επόμενη σεζόν θα βρεθούν σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου η εταιρεία παραγωγής έκανε επαφές με –τουλάχιστον- δύο τηλεοπτικούς σταθμούς, στους οποίους δήλωσαν πως θέλουν η εκπομπή τους να είναι μεγαλύτερης διάρκειας αλλά καμία δεν είχε θετική κατάληξη. Αντίθετα, θετική ήταν τελικά η συζήτηση με τον ΣΚΑΪ που τους έδωσε το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν, αλλά χωρίς να μεγαλώσει τη διάρκεια της εκπομπής, οπότε θα συνεχίσει να είναι ωριαία.

Έτσι και την επόμενη σεζόν η Νάνσυ και ο Θανάσης με τους συνεργάτες τους θα συνεχίσουν να είναι στον αέρα του ΣΚΑΪ προσπαθώντας κάθε σαββατοκύριακο, στη μία το μεσημέρι, οι τηλεθεατές να βάζουν «Dot.» και να παραμένουν στην εκπομπή τους…!

newsit.gr

Κατηγορία: Media

comments powered by Disqus