Σαρλίζ Θερόν: «Χρειάστηκα τρεις επεμβάσεις» – Τραυματίστηκε στα γυρίσματα της νέας της ταινίας

Σαρλίζ Θερόν: «Χρειάστηκα τρεις επεμβάσεις» – Τραυματίστηκε στα γυρίσματα της νέας της ταινίας

Όλα τα δίνει για την Τέχνη της η Σαρλίζ Θερόν. Η σταρ του Χόλιγουντ, μιλώντας στο περιοδικό Stellar αποκάλυψε ότι έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση αφού κάνει η ίδια τις επικίνδυνες σκηνές στη νέα της ταινία δράσης του Netflix.

ΗΣαρλίζ τραυματίστηκε στο χέρι, όπου απέμεινε μουδιασμένο, αλλά πέντε εβδομάδες μετά, έπρεπε να συνεχίσει και δεν αντιλήφθηκε πόσο άσχημα είχε χτυπήσει ώσπου να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα. “Ήταν εντελώς αδύνατο για εμένα να καταλάβω πόσο άσχημο ήταν το τραύμα. Οπότε συνέχισα να πολεμάω. Έπρεπε να κάνω μία ολόκληρη μάχη μέσα σε πέντε ημέρες με έναν αντίχειρα που είχε σκιστεί από το κόκαλο”.

Η Σαρλίζ επίσης χτύπησε ένα νεύρο στον αγκώνα και έπρεπε να γυρίσει σκηνές όπου ίππευε άλογο ενώ δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει σωστά το χέρι της. “Βασικά δεν μπορούσα να ελέγξω το χέρι μου. Γύριζα όλα αυτά τα πράγματα ιππεύοντας άλογο με ένα χέρι που δεν λειτουργούσε καθόλου. Μόνο όταν τελείωσα το γύρισμα συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να κάνω τρία χειρουργεία” είπε στο περιοδικό. Ήταν στα γυρίσματα της ταινίας Aeon Flux το 2005 όταν τραυματίστηκε πάλι σοβαρά κάνοντας μόνη της τις επικίνδυνες σκηνές. Χτύπησε σοβαρά κοντά στη σπονδυλική σκηνή έπειτα από πτώση και έτσι η παραγωγή σταμάτησε για ένα διάστημα. Η Σαρλίζ είχε πει ότι θα μπορούσε να είχε μείνει παράλυτη και πως το περιστατικό ήταν πολύ σοβαρό.

Κατηγορία: Media

comments powered by Disqus