Επίσημα ο Γιώργος Καπουτζίδης στην ΕΡΤ

Επίσημα ο Γιώργος Καπουτζίδης στην ΕΡΤ

Πολλοί τον διεκδίκησαν.. η ΕΡΤ τα κατάφερε. Είναι γνωστό ότι πολλοί τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ζητήσει από τον πετυχημένο σεναριογράφο, παρουσιαστή, σκηνοθέτη και ηθοποιό να συνεργαστεί μαζί τους δίνοντας καινούργιο σενάριο για να το εντάξουν στο πρόγραμμά τους.

Τελικά όμως ο Γιώργος Καπουτζίδης θα συνεργαστεί με την ΕΡΤ αλλά μέσα από το ρόλο του παρουσιαστή με μία εκπομπή που την έχει σχεδιάσει εδώ και πολύ καιρό. Πρόκειται για μία δική του πρωτότυπη ιδέα που έχει στόχο να γνωρίσουμε με την ξεχωριστή ματιά του τους Έλληνες αθλητές, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το καλοκαίρι του 2021.

Η πρωτοτυπία των νέων εκπομπών, που θα προβάλλονται από το φθινόπωρο στην ΕΡΤ1, είναι ότι ο δημοφιλής ηθοποιός δεν θα παίρνει μια απλή συνέντευξη από τους αθλητές μας. Θα τους επισκέπτεται στους χώρους όπου προπονούνται, ενώ στο τέλος κάθε επεισοδίου θα προσπαθεί και ο ίδιος να… προπονηθεί, κάνοντας ακριβώς ό,τι και εκείνοι. Με άλλα λόγια θα τον δούμε να κάνει από άλμα επί κοντώ με την Κατερίνα Στεφανίδη και κωπηλασία με τον Βασίλη Πολύμερο μέχρι να συναγωνίζεται την Άννα Κορακάκη στη σκοποβολή, την Ελένη Χατζηλιάδου στο καράτε και τον Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους.

Η ένταξη της νέας εκπομπής στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 αποφασίστηκε ομόφωνα χθες από το ΔΣ της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Καπουτζίδης θα παρουσιάσει ένα δικό του κόνσεπτ στη δημόσια τηλεόραση, πέραν των φιλικών συμμετοχών του τα τελευταία χρόνια σε εκπομπές που σχετίζονταν με τη Eurovision.

Έτσι λοιπόν την καινούργια σεζόν ο Γιώργος Καπουτζίδης θα είναι στην ΕΡΤ για να παρουσιάσει την πρωτότυπη αυτή αθλητική εκπομπή αλλά με φρέσκια «ματιά»…!

https://www.newsit.gr

Κατηγορία: Media

comments powered by Disqus