Η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τους διάσημους φίλους της στην «ταράτσα του Φοίβου»

Η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τους διάσημους φίλους της στην «ταράτσα του Φοίβου»

Βραδινή έξοδο στην μετά Covid -19 εποχή και στην πρεμιέρα του Φοίβου Δεληβοριά στην ανανεωμένη «ταράτσα του Φοίβου» έκαναν χθες η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Το γνωστό ζευγάρι συνάντησε στο Άλσος το επίσης γνωστό ζευγάρι των Ευγενία Σαμαρά και Γιάννη Ποιμενίδη, τον Νίκο Μουτσινά με το έτερον ήμισυ του από το «Καλό Μεσημεράκι» Ματίνα Νικολάου και πολλούς ακόμη.

Η πρεμιέρα της «ταράτσας» με guest εμφανίσεις σε μια Covid -19 edition είναι γεγονός με τους Θανάση Αλευρά, Βύρων Θεοδωρόπουλο, Νεφέλη Φασούλη και Alex de Paris έγινε χθες βράδυ. Όλοι μαζί ανέλαβαν να γελοιοποιήσουν τόσο τον ηγεμόνα απ’ τη Γουχάν, όσο κι εμάς τους φοβισμένους υπηκόους του με μουσική, κωμωδία και μαγεία από την αρχή.


Όλα όσα ζήσαμε την περίοδο της πανδημίας εμείς οι 200 χρόνια Έλληνες και 1 χρόνο μέλη του TikTok, η «Ταράτσα του Φοίβου» είναι πάλι εδώ για να τα θεραπεύσει, να τα δει από πάνω, να τα αποκαθηλώσει.
Με το σκηνοθετικό γάντι του Άγγελου Τριανταφύλλου, τους απειλητικότερους από τον ιό μουσικούς Ντούβα, Χριστοδούλου, Σότο και Παντέλη, τα βίντεο του Μακρή, τα εικαστικά της Μυρτώς Δεληβοριά, τον ήχο του Πετρόλια, τα σκηνικά και τα κοστούμια των Στρούλια-Φαληρέα, τα φώτα του Τσεβρένη, την ονειρική παραγωγή της Prospero και την πατρική επιχειρηματική επίβλεψη των Μαροσούλη-Κοταρίδη η «Ταράτσα» είναι εκτάκτως πίσω για 9 μόνο Πέμπτες.

Με εκλεκτούς καλεσμένους από διάφορες γειτονιές του ελληνικού μουσικού γίγνεσθαι και με τιμητική συμμετοχή του εθνικού μας Γιακουμή. Στην πρεμιπέρα βρέθηκε επί σκηνή η Νατάσα Μποφίλιου και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

tlife.gr

comments powered by Disqus