Αντικατάσταση τμημάτων χλοοτάπητα στο κυρίως γήπεδο της Ναυπάκτου

Αντικατάσταση τμημάτων χλοοτάπητα στο κυρίως γήπεδο της Ναυπάκτου

Με αφορμή τον διεθνή αγώνα που θα διεξαχθεί στις 27.3.2018 ανάμεσα στις ομάδες K-17 Σκωτίας και Γερμανίας στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτουη επιτροπή σταδίου προχωρά σε αντικατάσταση τμημάτων του φυσικού χλοοτάπητα του κυριώς γηπέδου.

Όλο το προηγούμενο διάστημα και μέχρι την διεξαγωγή του αγώνα,ο αγωνιστικός χώρος του ποδοσφαίρου βρίσκεται σε φάση υλοποίησης εργασιών συντήρησης προκειμένου να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή εικόνα του.

Να θυμήσουμε,ότι στην Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία, και συγκεκριμένα στην Πάτρα και στην Ναύπακτο, θα φιλοξενηθούν, από 21 έως 27 Μαρτίου 2018, οι αγώνες για τον 8ο όμιλο του Elite Round U-17 (Παίδων) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (UEFA European Under-17 Championship 2018), με τη συμμετοχή των εθνικών ομάδων της Ελλάδας, της Γερμανίας, της Νορβηγίας και της Σκοτίας.

H φάση Εlite Round αποτελεί στην ουσία τoν «ενδιάμεσo» προκριματικό γύρο στον οποίο συμμετέχουν οι ομάδες που προκρίθηκαν από την πρώτη φάση. Οι οκτώ νικητές των ομίλων και οι εφτά καλύτεροι δεύτεροι θα λάβουν μέρος στην τελική φάση της διοργάνωσης στην Αγγλία, με τη συμμετοχή και της διοργανώτριας χώρας.

Οι αγώνες της τελικής φάσης θα διεξαχθούν στο διάστημα 4 με 20 Μαΐου 2018. Η Ελλάδα εξασφάλισε την πρόκρισή της στο Elite Round από τον 5ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση πίσω από τη Σερβία και πάνω από Νορβηγία και Γιβραλτάρ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ Παμπελοποννησιακό Στάδιο, 12 μ.: Γερμανία – Νορβηγία Παμπελοποννησιακό Στάδιο, 4 μ.μ.: Ελλάδα – Σκωτία ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ Παμπελοποννησιακό Στάδιο, 12 μ.: Σκωτία – Νορβηγία Στάδιο Παναχαϊκής, 4 μ.μ.: Γερμανία – Ελλάδα ΤΡΙΤΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ Παμπελοποννησιακό Στάδιο, 3 μ.μ.: Νορβηγία – Ελλάδα ,Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου, 3 μ.μ.: Σκωτία – Γερμανία

nafpaktianews.gr

comments powered by Disqus