Δυναμική διαμαρτυρία για το κλείσιμο του Δημοτικού Σχολείου Μάστρου (Φωτο)

Δυναμική διαμαρτυρία για το κλείσιμο του Δημοτικού Σχολείου Μάστρου (Φωτο)

Πρώτη ημέρα, σήμερα, έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και η τοπική κοινότητα και κάτοικοι της Μάστρου πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ζητώντας να παραμείνει ανοιχτό το σχολείο.
Επίσης ο Σύλλογος ενημερώνει πως θα βρίσκεται και αύριο, Τρίτη στην αυτοψία που θα πραγματοποιηθεί από υπηρεσιακούς παράγοντες με στόχο το άνοιγμα του Δημοτικού Σχολείου Μάστρου.

Καταγγέλλουμε για μια ακόμα φορά την ανάλγητη πολιτική συγχωνεύσεων του υπουργείου παιδείας και δηλώνουμε ότι είμαστε δίπλα στον αγώνα των μαθητών, γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Μάστρου που τόσο άδικα συγχωνεύτηκε σε ένα 4/θέσιο οργανικά δημοτικό σχολείο με έδρα τη Γουριά!!!

Ο σύλλογος μας εκτός από σήμερα, θα είναι και αύριο το πρωί παρών στην αυτοψία που θα πραγματοποιηθεί από υπηρεσιακούς παράγοντες, δίπλα σε μαθητές και γονείς με τελικό στόχο το άνοιγμα του Δ.Σ. Μάστρου ώστε όλοι οι μαθητές να κάνουν μάθημα στο σχολείο του χωριού τους αλλά και να μη χαθεί καμία θέση εκπαιδευτικού όλων των ειδικοτήτων που υπηρετούσαν στη σχολική μονάδα όλα αυτά τα χρόνια!!!

για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος Ο γεν. γραμματέας

Ευθυμίου Δημήτρης Κυριακίδης Γεώργιος

agriniosite.gr

comments powered by Disqus