Σμαράγδα Καρύδη: Όλες οι λεπτομέρειες για το «ανάποδο» τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει στο Mega

Σμαράγδα Καρύδη: Όλες οι λεπτομέρειες για το «ανάποδο» τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει στο Mega

Η Σμαράγδα Καρύδη θα βρεθεί ξανά στο «τιμόνι» της παρουσίασης ενός τηλεπαιχνιδιού αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό του Mega.

Η ηθοποιός θα παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι «Ένα Εκατομμύριο YEN» και οι λεπτομέρειες δόθηκαν στη δημοσιότητα μέσω της ανακοίνωσης του σταθμού.

Συγκεκριμένα το παιχνίδι θα είναι λίγο… ανάποδο, γρήγορο ενώ δεν θα υπάρχει χαμένος.

Η επίσημη ανακοίνωση του Mega

«Ένα εκατομμύριο YEN» με τη Σμαράγδα Καρύδη από τον Οκτώβριο στο Mega

Κουράστηκες από το κυνήγι των ευρώ; Ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις YEN. Το νέο καθημερινό παιχνίδι γνώσεων του MEGA, με τη Σμαράγδα Καρύδη, μοιράζει πραγματικά …YEN.

10 παίκτες, 25 ερωτήσεις, 4 απαντήσεις, «EΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΕΝ». Σε αυτό το τηλεπαιχνίδι όλα συμβαίνουν «ανάποδα». Οι παίκτες βλέπουν πρώτα τις πιθανές απαντήσεις και ύστερα τη σχετική ερώτηση με τη λέξη-κλειδί που ίσως ανατρέπει τα πάντα. Σημασία όμως δεν έχει μόνο η απάντηση αλλά και η ταχύτητα, αφού έχουν μόλις 5 δευτερόλεπτα στη διάθεσή τους για να απαντήσουν. Ή σωστή απάντηση κερδίζει, ενώ η λάθος κοστίζει ακριβά… γιατί στο «EΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΕΝ» τα λάθη πληρώνονται.

Ολα αυτά συμβαίνουν σε ένα σκηνικό επηρεασμένο από την Απω Ανατολή, που για πρώτη φορά συναντάς στην ελληνική τηλεόραση. Στο «EΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΕΝ» τα πάντα μπορούν να ανατραπούν μέχρι και την τελευταία στιγμή, αφού τότε αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής. Ακόμα και αν δε φύγεις κερδισμένος, θα φύγεις σιγουρά χορτασμένος, αφού ο χαμένος παίκτης του τελικού δεν αποχωρεί με άδεια χέρια αλλά με ένα απολαυστικό γεύμα σούσι.

«EΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΕΝ» με τη Σμαράγδα Καρύδη από τον Οκτώβριο στο MEGA.

newsbeast.gr

Κατηγορία: Media

comments powered by Disqus