Σφοδρή επίθεση Κατσιφάρα στη παράταξη Φαρμάκη: «Φωτογραφίζονται και χαιρετιούνται σε δικά μου έργα» (ηχητικό)

Σφοδρή επίθεση Κατσιφάρα στη παράταξη Φαρμάκη: «Φωτογραφίζονται και χαιρετιούνται σε δικά μου έργα» (ηχητικό)

Σφοδρή επίθεση στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, εξαπέλυσε μιλώντας στον Νίκο Αγγελόπουλο και την εκπομπή «10 με Τόνο με άλλον Αέρα» στον «Aeras fm 99,5» ο πρώην Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας. Αφορμή στάθηκε ο προ ημερών απολογισμός πεπραγμένων έτους της περιφερειακής αρχής.

Σύμφωνα με τον κ. Κατσιφάρα «η νέα περιφερειακή αρχή βαδίζει χωρίς όραμα, σχέδιο, στρατηγική και προτεραιότητες με αποτέλεσμα να περιορίζεται σε υπάρχοντα έργα. Με τιμά να φωτογραφίζονται και να χαιρετιούνται σε δικά μου έργα. Με ενοχλεί όμως να διαστρεβλώνουν την αλήθεια και να παρουσιάζονται με κομπορρημοσύνη».

Εν συνεχεία ο κ. Κατσιφάρας αναφέρθηκε συνοπτικά σε όσα γίνονται και δεν γίνονται στην Αιτωλοακαρνανία αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «στην Αιτωλοακαρνανία δεν υπάρχει σχέδιο σε κανένα επίπεδο» υπογραμμίζοντας όλα όσα έγιναν και δρομολογήθηκαν επί των ημερών. «Όλα τα έργα οδικής ασφάλειας στην Αιτωλοακαρνανία είχαν συνεργαστεί από εμάς» σημείωσε ο πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

Τέλος, σχολίασε τα σενάρια που σχετίζονται γύρω από το πολιτικό του μέλλον καθώς και για τη μορφή αντιπολίτευσης που θα ασκήσει η παράταξή του στην περιφερειακή αρχή Φαρμάκη.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης του Απόστολου Κατσιφάρα:

comments powered by Disqus