Παναγιώτης Πέτσας: Από τα 130 κιλά στο σπίτι του GNTM

Παναγιώτης Πέτσας: Από τα 130 κιλά στο σπίτι του GNTM

Ο Παναγιώτης Πέτσας έφυγε από το GNTM στο επεισόδιο της Δευτέρας και το πρωί της Τρίτης ήταν καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου. Ο ίδιος αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- και στη μεγάλη αλλαγή που έκανε στη ζωή του, όταν αποφάσισε να χάσει τα περιττά κιλά του και να αλλάξει για πάντα την εικόνα του.

«Ήμουν 130 κιλά. Ήταν κάτι που μου άλλαξε όλη τη ζωή. Έχω γενικά baby face και με το που αδυνάτισα φάνηκαν οι γωνίες, τα ζυγωματικά κλπ… Αποφάσισα να μπω σε αυτό το τρυπάκι και να αλλάξω όλη μου τη ζωή, να φτιάξω όλη μου την κατάσταση, να αρχίσω γυμναστική, διατροφή κλπ… Και πείσμωσα και όσο πήγαινε έβλεπα τα αποτελέσματα και έλεγα “θέλω κι άλλο, να γίνω η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου”.

Δεν το έκανα για τα κορίτσια, το έκανα για τον εαυτό μου γιατί ήθελα να το αλλάξω αυτό. Σίγουρα η αντιμετώπιση των ανθρώπων άλλαξε. Με το που ξεκίνησα να κάνω γυμναστική και διατροφή και άρχισα να βλέπω βελτίωση στον οργανισμό μου και στον εαυτό μου, άρχιζαν να αλλάζουν πολλά πράγματα, αντοχές, ενέργεια, ήταν όλα πολύ καλύτερα.

Πριν ήμουν πιο κλειστός, αλλά μετά αυξήθηκε η αυτοπεποίθησή μου», εξομολογήθηκε ο Παναγιώτης Πέτσας.

newsit.gr

Κατηγορία: Media

comments powered by Disqus