Μαύρη Πέμπτη με 11 νεκρούς από κορονοϊό σε λίγες ώρες

Μαύρη Πέμπτη με 11 νεκρούς από κορονοϊό σε λίγες ώρες

Ο Οκτώβριος εξελίσσεται σε έναν από τους πλέον θανατηφόρους μήνες της πανδημίας στην Ελλάδα. Μόνο σήμερα Πέμπτη, μέσα σε λίγες ώρες, 11 άνθρωποι έχουν υποκύψει στην Covid-19, την ασθένεια που προκαλεί ο κορονοϊός.

Μετά τη δραματική αύξηση των θανάτων, ο κορονοϊός έχει κοστίσει τη ζωή σε 481 συνανθρώπους μας. Από την 1η Οκτωβρίου, έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή λόγω της Covid-19, περισσότεροι από 80 άνθρωποι.

Σήμερα, τα θύματα της ασθένειας ήταν 11. Εννέα θάνατοι είχαν γίνει γνωστοί έως νωρίς το μεσημέρι κι άλλοι δυο λίγες ώρες μετά.

Δυο άνδρες άφησαν την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο Σωτηρία. Ο ένας ήταν ένας 77χρονος με υποκείμενα νοσήματα και ο δεύτερος 69χρονος, χωρίς υποκείμενα νοσήματα.

Στο νοσοκομείο Παμμακάριστος πέθανε μια 91χρονη και στον Ευαγγελισμό ένας 87χρονος με υποκείμενα νοσήματα. Στο Θριάσιο την τελευταία του πνοή άφησε ένας 97χρονος.

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου εξέπνευσαν ένας 58χρονος και ένας 74χρονος, ένας 69χρονος στο Ασκληπιείο της Βούλας και ένας συνομήλικός του στο Αλεξάνδρα.

Το 10ο θύμα της ημέρας ήταν ένας 54χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό και το 11ο ένας 80χρονος με υποκείμενα νοσήματα από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων.

https://www.newsit.gr

comments powered by Disqus