Πληροφορίες για τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη την Πέμπτη για τον κορωνοϊό – Το μεσημέρι ενημερώνει Σακελλαροπούλου

Πληροφορίες για τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη την Πέμπτη για τον κορωνοϊό – Το μεσημέρι ενημερώνει Σακελλαροπούλου

Αμέσως μετά την επιστροφή του από την Κύπρο, ο πρωθυπουργός ήρθε σε επαφή με λοιμωξιολόγους προκειμένου να αξιολογήσει την κατάσταση, μετά και την ανακοίνωση των 865 κρουσμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρωθυπουργός θα έχει τηλεδιάσκεψη με τους 13 περιφερειάρχες και το απόγευμα ο ίδιος θα ανακοινώσει νέα μέτρα, πιθανότατα με τηλεοπτικό μήνυμα.

Σύμφωνα με τα επικρατέστερα σενάρια, τα μέτρα θα αφορούν περισσότερα τοπικά λοκντάουν, μάσκα παντού και πιθανότατα απαγόρευση της νυχτερινής κυκλοφορίας μεταξύ 1-5 π.μ.

Σε κάθε περίπτωση ο πρωθυπουργός θα έχει την Πέμπτη το πρωί νέα συνάντηση με επιστήμονες αλλά και τους αρμόδιους υπουργούς πριν προχωρήσει στο τηλεοπτικό μήνυμα.

Το μεσημέρι θα ενημερώσει την Σακελλαροπούλου
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου την Πέμπτη στις 11:00 θα δεχθεί τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μαξίμου , ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων τακτικών συναντήσεών τους.

comments powered by Disqus