Σε Αγρίνιο-Βάλτο και Βόνιτσα κατανέμονται τα κρούσματα της Τετάρτης στην Αιτωλοακαρνανία

Σε Αγρίνιο-Βάλτο και Βόνιτσα κατανέμονται τα κρούσματα της Τετάρτης στην Αιτωλοακαρνανία

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε χθες 865 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα, εκ των οποίων 82 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ τα 12 κρούσματα κατανέομνται στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniosite.gr τα περισσότερα κρούσμτα, εντοπίστηκαν στο Αγρίνιο, πρόκειται για έξι κρούσματά, το ένα σε αλλοδαπό, ενώ καταγράφονται και σε άλλες περιοχές του νομού όπως 2 κρούσματα στον Ορεινό βάλτο (ένας άνδρας και μια γυναίκα). μια γυναίκα στο Καινούργιο, ενας άνδρας στη Μακρυνού. μια γυναίκα στη Νεάπολη , ένας άνδρας στη Βόνιτσα

Θυμίζουμε ότι χθες υπήρξαν πληροφορίες για κρούσμα σε μαθητή στο Γυμνάσιο Γαβαλούς και για το λόγο αυτό ο χώρος απολυμάνθηκε ενώ τα κροίσματα της περασμένης Δευτέρας εντοπίστηκαν σε Αγρίνιο, Αβώρανη και Νεοχώρι. Πρόκειται για δύο γυναίκες, η μία 44 χρόνων και δύο άνδρες ηλικίας 52 και 60 χρόνων! Eπίσης έβδομο κρούσμα κορωνοϊού έγινε γνωστό στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας . Πρόκειται για αστυνομικό που υπηρετεί στην Τροχαία ο οποίος είχε τεθεί σε περιορισμό τις τελευταίες μέρες.

agriniosite.gr

comments powered by Disqus