Αγρίνιο: Ανοίγει η ΜΕΘ για ασθενείς με Κορωνοιό-16 νέα κρούσματα-Οι 2 υγειονομικοί

Αγρίνιο: Ανοίγει η ΜΕΘ για ασθενείς με Κορωνοιό-16 νέα κρούσματα-Οι 2 υγειονομικοί

Ξεφεύγει φαίνεται η κατάσταση και στην Αιτωλοακαρνανία αφού αυξάνονται τα κρούσματα καθώς και οι ασθενείς που νοσηλεύονται στα Νοσοκομεία της περιοχής.

Μάλιστα σύμφωνα με το διοικητή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, Παναγιώτη Παπαδόπουλο, τις τελευταίες ημέρες διαπιστώνονται αρκετά κρούσματα COVID-19 στην περιοχή του Μεσολογγίου και σε Δημοτικές και τοπικές κοινότητες, ανεξαρτήτως ηλικίας. “Είναι προφανές ότι η διασπορά στην κοινότητα τείνει να ξεφύγει με αποτέλεσμα το Νοσοκομείο να δέχεται αυξημένα εμπύρετα περιστατικά που δίνουν θετικό test” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ίδια εικόνα σύμφωνα με πληροφορίες του agriniosite.gr καταγράφεται και στο Αγρίνιο, που κατέχει και την πρωτιά στα κρούσματα. Στο Νοσοκομείο Αγρινίου σήμερα, νοσηλεύονται 20 ασθενείς με τον φονικό ιό ενώ χθες από τα τεστ που διενεργήθηκαν στο Νοσοκομείο Αγρινίου, καταγράφηκαν 16 θετικά, το ένα μάλιστα σε υγειονομικό, ενώ ένα ακόμη σε υγειονομικό εντοπίστηκε στα προχθεσινά τεστ που έγιναν.

Επίσης τα νέα κρούσματα στο γηροκομείο, σε υπάλληλο της Περιφέρειας και όσα καταγράφονται τις τελευταίες μέρες έχουν κινητοποιήσει τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές της περιοχής και επισπεύδονται οι διαδικασίες για ενίσχυση του συστήματος υγείας. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του agriniosite.gr σήμερα, πιθανότατα, θα δοθεί εντολή να ανοίξει η ΜΕΘ για νοσηλεία ασθενών με Covid19, πράγμα που αυτό μέχρι σήμερα δεν συνέβαινε. Στο νοσοκομείο Αγρινίου υπάρχουν 8 κρεβάτια ΜΕΘ και με τις κατάλληλες διαμορφώσεις, τις επόμενες ώρες θα μπορεί να υποδεχθεί ασθενείς με Covid19.

agriniosite.gr

comments powered by Disqus