Πήρε εξιτήριο ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων – Η κατάσταση στο Νοσοκομείο του Ρίου

Πήρε εξιτήριο ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων – Η κατάσταση στο Νοσοκομείο του Ρίου

Εξιτήριο πήρε από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος.

Ο 54χρονος Αιγιώτης ποιμενάρχης νοσηλευόταν για προληπτικούς λόγους τις τελευταίες ημέρες, καθώς αντιμετώπιζε ήπια συμπτώματα, αφότου βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Μάλιστα τις τελευταίες 2 ημέρες δεν είχε εμφανίσει πυρετό, ενώ σε δηλώσεις του σε συνομιλητές του τονίζει πως είναι καλά και ότι θα πρέπει όλοι να προσέχουμε.

Καλά στην υγεία του είναι και ο Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος ο οποίος πήρε και αυτός εξιτήριο από το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Ο 66χρονος Βοηθός Επίσκοπος της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας είχε διαγνωστεί θετικός την προηγούμενη εβδομάδα και είχε εμφανίσει ήπια συμπτώματα. Τώρα επέστρεψε στο σπίτι του, όπου και θα παραμείνει.

ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΡΙΟ

Την ίδια ώρα 21 συμπολίτες μας νοσηλεύονται με κορονοϊό στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ρίου.

Από αυτούς 15 λαμβάνουν τη θεραπεία τους στην κλινική COVID-19, ενώ άλλοι 6 νοσηλεύονται σε κλίνες της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

Συνολικά σήμερα (Δευτέρα 16/11), οι γιατροί του νοσοκομείου έδωσαν εξιτήριο σε 10 ασθενείς που νοσηλεύονταν τις προηγούμενες ημέρες.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο 12ΧΡΟΝΟΣ

Καλά στην υγεία του και με πολύ ήπια συμπτώματα είναι ο 12χρονος που νοσηλευόταν τις τελευταίες 2 ημέρες στην Kλινική Παίδων – COVID του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Τα σημάδια βελτίωσης στην υγεία του, του έδωσαν και το εξιτήριο από το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Μέχρι σήμερα στην Παιδιατρική Κλινική έχουν νοσηλευτεί συνολικά 3 παιδιά τα οποία έχουν διαγνωστεί θετικά στον κορονοϊό.

Πρόκειται για ένα βρέφος 3μηνων, ένα 4χρονο αγοράκι που μεταφέρθηκε από το Αγρίνιο και τελευταίος ο 12χρονος.

Και τα 3 παιδιά είχαν εμφανίσει ήπια συμπτωματολογία και νοσηλεύτηκαν μόνο για λίγες ημέρες και καθαρά για προληπτικούς λόγους.

tempo24.news

comments powered by Disqus