Στις Άγριες Μέλισσες η Ελένη έρχεται αντιμέτωπη με τη φρικτή αλήθεια

Στις Άγριες Μέλισσες η Ελένη έρχεται αντιμέτωπη με τη φρικτή αλήθεια

Δρόσω και Ελένη σε μια συγκλονιστική συνάντηση μετά από 6 χρόνια στις Άγριες Μέλισσες…

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, καθώς οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με φρικτές αλήθειες και μυστικά που δεν ζωντανεύουν μπροστά τους σαν εφιάλτης. Έτσι, λοιπόν, έχουμε τον Κωνσταντή, ο οποίος από τη στιγμή που είδε τη Δρόσω στην Τρούμπα και μάλιστα με τόσο μεγάλη διαφορά στην εξωτερική της εμφάνιση, είναι αποφασισμένος να την πείσει να τα παρατήσει όλα και να γυρίσει μαζί του στο Διαφάνι. Ο Τάκης, βέβαια, κάνει τα πάντα προκειμένου να τον κρατήσει μακριά από την αγαπημένη του, ενώ και η Ασημίνα συμφωνεί να βοηθήσει τη Δρόσω να μην αποκαλυφθεί πού μένει και ζητάει από την Ελένη να μην την ψάξει.

Οι μέρες περνούν, αλλά -όπως γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό MYtv, Ο Κωνσταντής είναι ακόμα επηρεασμένος από τη συνάντησή του με την Δρόσω. Παράλληλα, η Ελένη επικοινωνεί με τον φίλο του πατέρα της απ’ την Αθήνα, προκειμένου να βρει την αδελφή της, αλλά δεν τα καταφέρνει. Όμως, ένας απρόσμενος σύμμαχος θα την οδηγήσει στην αλήθεια για τη μικρή Σταμίρη. Το ίδιο βράδυ, έξω από το καμπαρέ Χαβάη μια απόπειρα δολοφονίας θα ταράξει ακόμα μια φορά τη σχέση της Δρόσως και του Τάκη. Η κοπέλα είναι συγκλονισμένη, καθώς γίνεται μάρτυρας μιας απίστευτης σκηνής και αναθεωρεί πολλά.

Στο Διαφάνι, η Ελένη βρίσκει έξω από την πόρτα της το φυλλάδιο του καμπαρέ και υποψιάζεται πως κάποιος που γνωρίζει κάτι για τη Δρόσω της το έστειλε. Την ίδια μέρα κιόλας, αποφασίζει να κατέβει στην Αθήνας όπου έρχεται αντιμέτωπη με τη φρικτή αλήθεια. Έξι χρόνια μετά, στις Άγριες Μέλισσες, η Ελένη συναντάει την Δρόσω στα στενά της πιο κακόφημης περιοχής της Αθήνας και δεν μπορεί να το πιστέψει. Θα κάνει όμως τα πάντα προκειμένου να την πείσει να επιστρέψει μαζί της στο Διαφάνι και να ξεκινήσουν τη ζωή τους, στις Άγριες Μέλισσες, από την αρχή.

zappit.gr

Κατηγορία: Media

comments powered by Disqus