28/02/2021 12:52

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη είναι ένα βήμα πριν μάθει τη φριχτή αλήθεια

Στο χθεσινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες, είδαμε το Νικηφόρο να ζητά από την Ελένη να μείνει μακριά από το μικρό Σέργιο και τη Μυρσίνη με την Ασημίνα να έρχονται γι’ ακόμη μια φορά αντιμέτωπες. Στο Μεταξύ, ο Κωνσταντής άκουσε την Ελένη να ψάχνει τη Δρόσω και άφησε στο σπίτι της κρυφά ένα φυλλάδιο από το καμπαρέ που δουλεύει.

Τι θα γίνει, όμως, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1;

Η Πηνελόπη και ο Αλέξης αποφασίζουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Η Ελένη θα δεχτεί στο σπίτι της μια αναπάντεχη επίσκεψη από τη Μυρσίνη. Το ίδιο βράδυ έξω από το καμπαρέ «Χαβάη» μια απόπειρα δολοφονίας θα ταράξει, γι’ ακόμα μια φορά, τη σχέση της Δρόσως και του Τάκη.

Ο Τόλλιας δέχεται να γίνει ένα πάρτι γενεθλίων για τη Σοφούλα, αλλά με αυστηρούς όρους, που όμως δε θα τηρηθούν. Στο πάρτι, ένα νεαρό ζευγάρι θα έρθει κοντά και κάποιος γάμος θα κλονιστεί συθέμελα.

Η ώρα της αλήθειας για τον Μιλτιάδη φτάνει. Η Ελένη, ταραγμένη από το φυλλάδιο του καμπαρέ που βρήκε έξω από την πόρτα της, αποφασίζει να κατέβει στην Αθήνα και να ‘ρθει αντιμέτωπη με τη φριχτή αλήθεια…