12/05/2021 4:20

Άγριες Μέλισσες: Οι παλιοί εχθροί ξανασυναντιούνται

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν την προσεχή Δευτέρα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές,

Ο Αλέξης με τον Ανδρεάδη και τον Σπανό προσπαθούν να στριμώξουν τον Δούκα για την υπόθεση του Θεμέλη. Στις Άγριες Μέλισσες, ο Αλέξης συνεχίζει να ερευνά κρυφά απ’ όλους αυτή την ιστορία και θέλει να βοηθήσει να αποκαλυφθεί η εμπλοκή του πεθερού του. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό “TV O’ CLOCK”, ο Μεγαρίτης τούς παρακολουθεί στενά και μαθαίνει τα σχέδιά τους έγκαιρα. Λίγη ώρα αργότερα, ο Δούκας έχει μια συνάντηση μαζί του και πληροφορείται από τον Αχιλλέα πως ο Αλέξης προσπαθεί ν’ αποδείξει την εμπλοκή του στο φόνο του Θέμελη λέγοντάς του πως πρέπει να είναι πιο προσεκτικός.

Από την άλλη, ο Αχιλλέας με τη σειρά του ανακαλύπτει στο πρόσωπο του Αλέξη έναν παλιό εχθρό. Οι δυο τους έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν και ο Αχιλλέας αποφασίζει να μπει περισσότερο στην υπόθεση και να μην αφήσει τον Αλέξη να φτάσει στα ίχνη του Δούκα. Έτσι κι αλλιώς, και ο Μελέτης με τον εισαγγελέα είναι άσπονδοι εχθροί και βρίσκει στον Αχιλλέα έναν ακόμη σύμμαχο εναντίον του Αλέξη στις Άγριες Μέλισσες.

Εν τω μεταξύ, η Πηνελόπη ανακαλύπτει την έρευνα που κάνει ο Αλέξης εναντίον του πατέρα της και εκείνος ζητά τη βοήθειά της. Προσπαθεί, μάλιστα, να την πείσει να τον βοηθήσει και να μην πάρει το μέρος της οικογένειάς της. Παράλληλα, ο Αχιλλέας, στις Άγριες Μέλισσες, προσφέρει ακόμη μία φορά τις υπηρεσίες του στον Δούκα κάνοντάς του μια πρόταση που θα τον φέρει ένα βήμα πριν γίνει ο κυρίαρχος ολόκληρου του Διαφανίου.

Από spoiler που έχουν κυκλοφορήσει τον τελευταίο καιρό για τις Άγριες Μέλισσες, έχει γίνει γνωστό πως ο Αλέξης Γραμματικός θα χάσει τη ζωή του σε καρτέρι θανάτου από μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης, ενώ ερευνά το θάνατο του Θέμελη. Όπως φαίνεται, θα κλείσουν οι ανοιχτοί λογαριασμοί του παρελθόντος…