13/05/2021 18:57

Αγρίνιο: Οι Survivors Κρητικός, Τσίλης, Μουρούτσος συμμετείχαν στο 1ο Ευρωπαϊκό τουρνουά Footvolley

Οι μέρες πέρασαν τα δύσκολα τέλειωσαν και οι Survivors έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητα που είχαν πριν την είσοδό τους στο παιχνίδι επιβίωσης. Με αφορμή το 1ο Ευρωπαϊκό τουρνουά Footvolley που έγινε στο Αγρίνιο το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι Survivors βρέθηκαν εκεί και συμμετείχαν στο τουρνουά. Ο Στέλιος Κρητικός ανέλαβε τον ρόλο του οικοδεσπότη της οργάνωσης ενώ ο καλός του φίλος Γιάννης Τσίλης βρέθηκε εκεί για να τον στηρίξει. Το παρεάκι συμπλήρωσε ο Μιχάλης Μουρούτσος ο οποίος συμμετείχε στο τουρνουά με την ελληνική ομάδα.

Οι τρεις τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια του Survivor 2 και έδεσαν από την πρώτη στιγμή. Μπορεί οι εντάσεις και οι καβγάδες να ήταν συχνό φαινόμενο στο νησί του Άγιου Δομίνικου όμως η φιλία τους κατάφερε να παραμείνει αλώβητη στο πέρασμα του χρόνου. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που τους έχουμε συναντήσει μαζί.

Ο Στέλιος Κρητικός απόλαυσε τον ρόλο του παρουσιαστή κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Δυστυχώς, η ελληνική ομάδα δεν κατάφερε να φτάσει στο τελικό και το παιχνίδι κρίθηκε ανάμεσα στην Ιταλία και το Ισραήλ με την Ιταλία να κερδίζει και να κατακτά τον 1ο τίτλο Ευρωπαϊκού τουρνουά Footvolley.
Στο τουρνουά έδωσε το παρόν και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Τραϊανός Δέλλας.

tlife.gr