Αγρίνιο: Ολοκληρώθηκαν τα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Ανδρών – Γυναικών και ΑΜΕΑ – Οι ευχαριστίες της Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας

Με την αποχώρηση και της τελευταίας αποστολής σήμερα (Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021) η διοργάνωση των Πανευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Ανδρών – Γυναικών και ΑΜΕΑ ανήκει πλέον στην ιστορία.

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσίου Σκι κ. Χριστιάννα Μάμαλη τόνισε ότι: «Δέχθηκα συγχαρητήρια από όλες τις αποστολές και αυτό βάζει τα θεμέλια για την ανάπτυξη του τουριστικού αθλητισμού στον τόπο μας» και συνέχισε λέγοντας ότι: «Εάν δεν είχα στο πλευρό μου τους μεγάλους δωρητές,  την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη και τον κ. Θεόδωρο Αγγελόπουλο, την τοπική Αυτοδιοίκηση (Δήμο Αγρινίου και Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας) καθώς και τους ιδιώτες χορηγούς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη διοργάνωση στη Λίμνη Στράτου, στο Αγρίνιο. Τους ευχαριστώ όλους θερμά και ελπίζω πολύ σύντομα να τα ξαναπούμε στη συγκεκριμένη περιοχή με την πραγματοποίηση και άλλων αντίστοιχων κορυφαίων διοργανώσεων».