Ανδρέας Μικρούτσικος για Γρηγόρη Πετράκο: «Σκοτώθηκα μαζί του γιατί έγλειφε τους καθηγητές»

«Καταπέλτης» ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τις πρόσφατες τηλεοπτικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Γρηγόρης Πετράκος, με τις οποίες αντιτίθεται στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Στο σπίτι του βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος πήρε εξιτήριο μετά από τρεις μήνες νοσηλείας στον «Ευαγγελισμό».

Το πρωί της Παρασκευής μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την κατάσταση της υγείας του, ενώ αποκάλυψε και πότε θα επιστρέψει στα πλατό.

«Είμαι σπίτι. Είμαι τρεις μέρες σπίτι. Κάθε μέρα είμαι καλύτερα. Σε λίγο θα τρέξω στους τοπικούς αγώνες της περιοχής και λίγο ακόμα και θα τρέξω και στον μαραθώνιο. Οι γιατροί με άφησαν να φύγω, αφού με πέρασαν από σαράντα κόσκινα και όταν όλα ήταν πεντακάθαρα. Κανονίζουμε την επιστροφή στην εκπομπή με τον Θέμη», είπε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, σχολίασε με τον δικό του τρόπο όσα συμβαίνουν στην ελληνική showbiz, βάζοντας στο στόχαστρο τον Γρηγόρη Πετράκο: «Όταν βλέπω τον Πετράκο που είναι δικό μου παιδί από το Fame Story να μαζεύει ψήφους για το κόμμα του Τράγκα δεν αντέχω. Εγώ σκοτώθηκα με τον Πετράκο στο Fame Story γιατί έγλειφε τους καθηγητές», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

real.gr