Αποκαλύψεις από πρώην σύντροφο της 49χρονης που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι

Την ώρα που ο 68χρονος οφθαλμίατρος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (11.11.2021) στο Χαλάνδρι, από τη γυναίκα με την οποία είχε παλαιότερα παράνομη σχέση και μαζί απέκτησαν μία κόρη, πρώην σύντροφος της 49χρονης μιλά για την επιθετική συμπεριφορά και τις εμμονές της.

Ο πρώην σύντροφος της εικαστικού μίλησε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA και περιέγραψε πτυχές του χαρακτήρα της, από τη μέρα που γνωρίστηκαν και έκαναν σύμφωνο συμβίωσης πριν από πέντε χρόνια, μέχρι τον εκρηκτικό χωρισμό τους και τις επιθέσεις που ακολούθησαν ακόμα και με σπρέι πιπεριού.

«Είχε γίνει επιθετική, είχα κάνει και εγώ αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, παρόλα αυτά στην ουσία το αναίρεσα προσπαθώντας να τη βοηθήσω. Στο παρελθόν κινήθηκε εναντίον μου, δηλαδή δεν είχε αντίληψη των πραγμάτων. Είχαν γίνει διάφορα επεισόδια», λέει ο πρώην σύντροφος της 49χρονης, την οποία σκιαγραφεί ως ένα άτομο εμμονικό με μια συμπεριφορά που από κάποια στιγμή και μετά, έφτασε στα όρια της ψύχωσης.

«Ήθελε να πάρει τον νόμο στα χέρια της για να πάει το παιδί στην αστυνομία. Ήταν παράλογη, εμμονική, δεν ήταν λογική. Όλους τους έβλεπε εχθρούς», συμπληρώνει.

Η 49χρονη γνωρίστηκε μαζί του το 2016 όταν με προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου είχε χάσει την επιμέλεια του παιδιού της. Ο ίδιος, δικηγόρος στο επάγγελμα, έκανε σχέση μαζί της και άρχισαν να συγκατοικούν. «Στην αρχή δε φαινόταν κάτι τέτοιο, στην πορεία όμως ξετυλίχθηκαν κάποια θέματα συμπεριφοράς».

Οι δύο τους χωρίζουν και όπως είπε ο πρώην σύντροφος της εικαστικού, στο στόχαστρό της βρίσκεται εκτός από τον γιατρό και ο ίδιος. Η οριστική απόφαση για την επιμέλεια της 13χρονης -σήμερα- κόρης της, αποτέλεσε ταφόπλακα για την ψυχολογία της.

Η 49χρονη κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ αντιμετωπίζει κατηγορία και για ενδοοικογενειακή βία.

«Σατανικό άτομο»

«Έχω χαρακτηρίσει την σχέση τους κόλαση, έτσι όπως την έχω βιώσει εδώ και 13 χρόνια. Πρόκειται για ένα σατανικό άτομο, είχε εμμονές, φαντασιώσεις, ζούσε με ψευδαισθήσεις. Ο γιατρός αναγνώρισε το σφλάμα του και από δω και πέρα ήταν υπεύθυνος για το παιδί του. Πήρε την επιμέλειά του, δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο», δήλωσε από την πλευρά του στο “Live News” ο δικηγόρος του οφθαλμίατρου, Αλέξανδρος Αλεξανδράκης.

«Είχαμε πάρει δικαστική απόφαση για αφαλιστικά μέτρα, αυτή η γυναίκα δεν έπρεπε να τον πλησιάζει στα 100 μέτρα. Αυτό το άτομο δεν καταλάβαινε τίποτα, έκανε τα πάντα για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της», τόνισε ο κ. Αλεξανδράκης.

newsit.gr