Ας σταθούμε όλοι δίπλα στον Αντώνη – Μιχαήλ – Η έκκληση του πατέρα μέσω του “ΑΕΡΑ FM 99,5” (ηχητικό)

Τον δικό της Γολγοθά, ανηφορίζει εδώ και 23 περίπου χρόνια η οικογένεια του κ. Γιάννη Γουλιδάκη.

Ο γιος του, Αντώνης – Μιχαήλ (σ.σ. που από την πλευρά της μητέρας του, κατάγεται από την Παντάνασσα του δήμου Αγρινίου) αντιμετωπίζει εκ γενετής σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά καθώς πάσχει, από την ημέρα που γεννήθηκε, από στένωση ισθμού αορτής της καρδιάς, κάνοντας μέχρι σήμερα τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις, οι δυο εκ των οποίων στο εξωτερικό.

Όμως, η πιο κρίσιμη μάχη είναι ακόμη μπροστά του: Είτε θα κάνει μια θεραπεία στις ΗΠΑ, που όπως όλα δείχνουν θα είναι σωτήρια, είτε θα υποβληθεί σε μια ακόμη επέμβαση, που μπορεί να είναι και μοιραία…

Έχουν εντοπιστεί δυο υποψήφια Νοσοκομεία της Νέας Υόρκης όπου ο Αντώνης μπορούσε να υποβληθεί σε ειδική- εξιδεικευμένη καινοτόμα θεραπεία 8-10 ημερών ώστε να αποφύγει την 5η επέμβαση.

Το κόστος όμως κυμαίνεται σε 45-50.000 ευρώ και για το λόγο αυτό ο πατέρας του Αντώνη-Μιχαήλ, Γιάννης, απευθύνει έκκληση για βοήθεια από όποιον έχει σχετική δυνατότητα, απευθυνόμενος σε όλους τος πολίτες, σε επιχειρήσεις κλπ.

Δηλώνει διατεθειμένος μάλιστα, συμβολικά να κάνει πεζός τη διαδρομή από Αγρίνιο σε Άμστερνταμ (σ.σ. όπου διαμένει φιλοξενούμενος το τελευταίο διάστημα ο γιος του) για να αναδείξει το πρόβλημα του Αντώνη – Μιχαήλ και να ευαισθητοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους. Άλλωστε, όπως δηλώνει δεν έχει τίποτε να χάσει…

Οι δηλώσεις του πατέρα του Αντώνη-Μιχαήλ, Γιάννη, στην εκπομπή του Παναγιώτη Τσακανίκα, στον “ΑΕΡΑ FM 99,5”: