11/05/2021 13:33

Χρ. Σταρακά: «Ψηφίσαμε και στηρίζαμε πάντα την επανίδρυση του ΔΠΠΝΤ»

«Oχι στην παραπληροφόρηση. Nαι στον κοινό αγώνα»

Με δήλωσή της η επικεφαλής της παράταξης «Αγρίνιο Μπορείς» Χριστίνα Σταρακά, επιθυμεί να αποσαφηνίσει την θέση της ίδιας και της παράταξής της, αναφορικά με το Πανεπιστήμιο στο Αγρίνιο. Αναλυτικά:

«Με έκπληξη διαβάσαμε σε πρόσφατη ανακοίνωση των φοιτητών του τμήματος ΔΠΠΝΤ ότι η παράταξή μας, κι εγώ προσωπικά, είμαστε αντίθετοι προς την επανίδρυση του τμήματος ΔΠΠΝΤ στο Αγρίνιο και πως, μην γνωρίζοντας τα θέματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, καταθέσαμε προτάσεις που δυσχεραίνουν την ανάπτυξη της ακαδημαϊκής κοινότητας στην πόλη μας.

Επειδή είναι προφανές πως κάποιοι παραπληροφόρησαν σκοπίμως τους φοιτητές για τις θέσεις και τις ενέργειές μας, θέλω να επισημάνω ότι η παράταξή μας, κι εγώ προσωπικά, έχουμε υπερψηφίσει και υιοθετήσει όλες τις προτάσεις/ψηφίσματα προς την κατεύθυνση της επανίδρυσης του ΔΠΠΝΤ και πως η πρότασή μας για πλήρη ανάπτυξη Γεωπονικής Σχολής σε τίποτε δεν θίγει την προσπάθεια αυτή.

Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και συνεπείς στην πίεσή μας προς τα κέντρα αποφάσεων, φοιτητές, γονείς, αιρετοί και μη στην περιοχή, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Διότι σε αυτή την μάχη κανείς δεν περισσεύει».