08/05/2021 10:01

Δέλλας: Ζήτησε συγνώμη για τις καθυστερήσεις που έκαναν οι παίκτες του!

Σε μία φοβερή κίνηση προέβη ο Τραΐανός Δέλλας, ο οποίος ζήτησε συγνώμη από τον Πετράκη και τον κόσμο του ΠΑΣ για το γεγονός ότι οι παίκτες του έκαναν καθυστερήσεις, στην εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΣ με 2-0.

Σπάνια κίνηση από τον προπονητή του Παναιτωλικού, ο οποίος αφού μίλησε για τη σημαντική νίκη της ομάδας του, απολογήθηκε για το γεγονός ότι οι παίκτες του έκαναν καθυστερήσεις για να κρατήσουν το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Ήταν μία σημαντική νίκη σήμερα απέναντι σε μία καλή ομάδα. Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο ενώ στο δεύτερο δώσαμε χώρο στον αντίπαλο,. ο οποίος μας πίεσε. Αυτή νίκη μετράει πάρα πολύ για μας, ιδιαίτερα στο βαθμολογικό.Κλείνοντας θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τον κύριο Πετράκη και τον κόσμο, μιας και δεν είναι στη φιλοσοφία μου οι καθυστερήσεις. Είναι κάτι που αποφεύγω και πολλές φορές από ένστικτο επιβίωσης το κάνουν μόνοι τους οι παίκτες.Πολλές φορές γίνονται πράγματα που με ενοχλούν και ήθελα να τα αναφέρω. Είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΣ και έχει αλλάξει πολύ από το καλοκαίρι. Τους εύχομαι καλή επιτυχία. Εμείς έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

sdna.gr