04/03/2021 5:11

«Δεν θα επιστρέψει το Καφέ της Χαράς! Έχω μιλήσει με τον Χάρη Ρώμα και…»

«Αυτά τα πράγματα έχουν πάντα δύο όψεις. Κάποιοι θα διστάζανε να μου προτείνουν μια δουλειά επειδή είχα χαρακτηριστεί με αυτόν τον ρόλο».
Στην εκπομπή “Splash” έδωσε συνέντευξη ο Χάρης Γρηγορόπουλος. Ο αγαπημένος σε όλους “Τρελαντώνης” μίλησε για το Καφέ της Χαράς και τόνισε πως η σειρά δεν θα επιστρέψει με νέα επεισόδια.

Για τον ρόλο του Τρελαντώνη: «Όχι, όχι… Προς Θεού, δεν με ενοχλεί καθόλου να με ταυτίζουν με τον Τρελαντώνη. Ήταν ένας ρόλος που έτυχε να κάνει μεγάλη επιτυχία, αλίμονο αν γκρινιάζω κιόλας. Αυτά τα πράγματα έχουν πάντα δύο όψεις. Κάποιοι θα διστάζανε να μου προτείνουν μια δουλειά επειδή είχα χαρακτηριστεί με αυτόν τον ρόλο. Κάποιοι άλλοι είχαν το θάρρος να μου προτείνουν μια δουλειά γιατί πιστεύανε σε μένα ότι μπορώ να κάνω κι άλλα πράγματα».

Για το αν θα επιστρέψει το Καφέ της Χαράς: «Όχι, δεν επιστρέφει το Καφέ της Χαράς. Ήταν μια μεγάλη παραγωγή. Ήταν μια παραγωγή που συνέβη στα χρόνια της Ελλάδας πριν την κρίση. Τώρα, στα χρόνια της κρίσης δεν μπορεί να στηθεί μια τόσο μεγάλη παραγωγή γιατί ήταν ένα πολυέξοδο εγχείρημα. Δεν μπορούν να γίνουν τώρα πια τέτοιες παραγωγές. Έχω μιλήσει με τον Χάρη και δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο».

Δείτε όλα όσα είπε ο Χάρης Γρηγορόπουλος…